REPGRIND STÄNGSEL ELASTISK 2 HANDTAG GALLAGHER

ART.NR: 6115228
Komplett kit för att skapa en grind med elastiskt ledande rep.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

REPGRIND STÄNGSEL ELASTISK 2 HANDTAG GALLAGHER

Repet har en längd på 6,5 m, och kan sträckas för att skapa en grind som är upp till 11 m. Repet har sex stålfria trådar för optimal ledningsförmåga. Grinden kan öppnas från båda ändar.

Kittet innehåller

-6,5 meter ledande rep
-2 grindhandtag monterade på det elastiska repet
-2 unika Gallagher grindankare
Läs mer
Varumärke Gallagher
Leverantörens artikelnummer 640556

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En enkel och vacker dubbelgrind till uppfarten behöver inte vara svår att bygga, men kan bidra till och förstärka ditt hems karaktär. Dessutom blir den en naturlig förlängning av ditt staket och bildar en naturlig gräns för din tomt. Med en grind kan du även få förmånen att välja på vilken sida om tomtgränsen som barn och hundar ska vara, vilket inte minst uppskattas av brevbäraren.
  • En vacker grind till trädgårdsgången behöver inte vara svår att bygga, men kan bidra till att förstärka karaktären på ditt hus och din trädgård. Anpassa grinden efter omgivningen så får du en fin harmoni med staketet och den närliggande miljön. Denna enkla grind fungerar lika bra som enkelgrind eller dubbelgrind och hjälper dig att hålla små liv på rätt sida tomtgränsen.
  • En enkel och vacker dubbelgrind med tidlös prägel behöver inte vara så svår att bygga, men kan bidra till att förstärka karaktären på ditt hem. Genom att anpassa grinden efter omgivningen så får du en fin harmoni med staketet och den närliggande miljön. Med lite virke, några enkla verktyg och en skvätt färg så har du snart en ny grind på plats.
  • För att få en grind som håller länge kan du bygga med tryckimpregnerat virke, vilket ger en silvergrå patina med tiden om det behandlas med träolja likt en altan. Om du vill ha en målad konstruktion för att matcha husets kulör kan du också använda tryckimpregnerat virke. Det är viktigt att det impregnerade virket får stå en säsong, innan du målar, för att driva ur överflödig impregneringsvätska som annars missfärgar och gör att färgen släpper.