Rörelsesensor WiFi WiZ

ART.NR: 687191340
Batteridriven – ingen sladd behövs. Gör en snabb och enkel installation med skruvar i taket eller väggen eller låt den stå på ett skrivbord.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Rörelsesensor WiFi WiZ

  • Batteridriven
  • IP20/plast/vit
  • Fungerar med alla WiZ Connected-produkter


Enkel trådlös installation
Batteridriven – ingen sladd behövs. Gör en snabb och enkel installation med skruvar i taket eller väggen eller låt den stå på ett skrivbord.

Flexibla rörelseinställningar för din bekvämlighet
Ställ in dina lampor för att aktivera önskad ljusstyrka eller ett specifikt läge, som nattljus eller dagsljus. Du kan konfigurera en åtgärd för dina lampor, med en angiven fördröjning, och när ingen rörelse upptäcks.

Ställ in rätt belysning för varje tillfälle
Ställ in dina sensorer så att dina favoritljuslägen aktiveras vid olika tidpunkter under dagen. Det gör du genom att ställa in specifika rytmer för ett rum i WiZ-appen.

Kompatibel med alla ”Connected by WiZ”-lampor
Detta WiZ-styrningstillbehör är utformat för att styra alla typer av lampor i WiZ-ekosystemet. Du kan använda tillbehöret för att styra alla lampor oavsett märke så länge det är en ”Connected by WiZ”-lampa.

Tänd lampor med rörelse
Ställ in att dina lampor ska slås på/stängas av eller ändra ljusstyrka och färg när rörelse upptäcks. Denna sensor ansluts direkt till dina WiZ-lampor och fungerar även när Wi-Fi-nätverket är nere.

Lång anslutningsräckvidd på 15 m
Denna rörelsesensor ansluter till WiZ-lampor som finns inom ett avstånd på upp till 15 meter i en normal inomhusmiljö med skiljeväggar och andra typer av väggar.

Aktivera en eller flera lampor genom rörelse
Denna sensor är länkad till ett enskilt rum och styr alla lampor i det rummet. Flytta sensorns länkade rum i appen om du vill att den ska styra lamporna i ett annat rum i stället.

Rörelsedetekteringsområde på 3 m med 120˚ vinkel
Denna sensor känner av rörelser upp till 3 meter bort, inom en bred vinkel på 120 grader.

Läs mer
Varumärke WiZ