Sidovägg 3 till Feria terrasstak PALRAM

Antracitgrå
ART.NR: 712693
Sidovägg till Feria terrasstak. Passar till Feria-modellerna med 295 cm djup.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Sidovägg 3 till Feria terrasstak PALRAM

Sidovägg till Feria terrasstak. Passar till Feria-modellerna med 295 cm djup. Med en Feria sidovägg är det möjligt att stänga ditt Feria terrasstak på sidan. Den är enkel och lätt att montera, och den starka, kristallklara sidoväggen av akryl kommer värma upp atmosfären på blåsiga dagar.

Från och med nu finns det ingen anledning att oroa sig för glas som kan spricka eller splittras, eller stänga till din öppna terrass med ogenomskinliga plattor som blockerar naturligt ljus. PALRAMs Feria terrasstak i kombination med dess unika, kristallklara, solida sidoväggar ger dig bra skydd mot vinden och värnar om ditt privatliv.

Unik förseglingslösning

Ett av huvudproblemen med multiväggplattor är genomträngning av damm och fukt till de invändiga hålrummen. Detta fenomen blir mer tydligt när det rör sig om genomskinliga eller semitransparenta plattor.

Palrams nya kantförseglingslösning är baserat på ett speciellt material med lång livstid och UV-resistens. Materialet appliceras på ett sätt som inte påverkar plattans form, och därför kan man använda aluminiumkanter när det är önskvärt. Detta material är testat för avflagning, hög temperatur, ökad påverkan av ultravioletta strålar och varit utsatt för fukt (fuktrum) i över en månad utan fuktgenomträngning.

Egenskaper

• En unik gummiförsegling - förhindrar mögel, fukt och genomträngning av vatten.
• Denna produkt passar till Palrams sortiment av terrasstak. Den enda modell den inte passar till är Feria terrasstak 4x4,25 m som har ett djup på 387 cm. Den kan det också köpas en sidovägg till.
• Feria sidoväggen kan användas på bägge sidor.
• 10 års garanti.

Mått och fakta

• Sidoväggen har följande mått: B: 340 x D: 264 x H: 260-305 cm
• Vindresistans på 25 m/s
• Vattentålig 38 mm/t

Färg på profiler och glas

Profiler: Antracitgrå RAL 7016
Glas: Klar färg
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 540-076
Varumärke Palram