Skjutdörrshandtag 200 Habo

ART.NR: 256110
Skjutdörrshandtag av stål.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Skjutdörrshandtag 200 Habo

Skjutdörrshandtag av stål.
Läs mer
Varumärke Habo
Leverantörens artikelnummer 10739

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det är nästan omöjligt att ha för mycket förvaringsutrymmen hemma, men det är inte alltid det finns plats för mer. Skjutdörrar är ett bra alternativ till vanliga garderobsdörrar då de inte öppnas ut i rummet och därmed kan monteras i trånga utrymmen. Möjligheterna med skjutdörrar är nästan obegränsade då de kan monteras på en garderobsstomme eller från golv till tak i en platsbyggd garderob.
  • Skjutdörrar finns i en mängd olika utföranden och har en del fördelar över vanliga innerdörrar. En skjutdörr kräver inget öppningsutrymme i rummet, vilket är speciellt bra om du har ont om plats. Det är lätt att tro att enbart avsedda skjutdörrar går att använda men det fungerar minst lika bra att köpa en vanlig innerdörr och ett skjutdörrsbeslag. I denna guide visar vi hur du kan montera skjutdörr själv!
  • Vill du uppdatera din inredningsstil hemma? Då kan komplettera med att bygga skjutdörr i bästa rustika farmhouse-stil. Den här typen av skjutdörr ger rummet en härlig karaktär samtidigt som det är en smidig dörrlösning - den kräver nämligen inte samma yta som en traditionell dörr med gångjärn. Själva dörrbladet bygger du efter din egen smak och monterar med ett färdigt skjutdörrsbeslag. Här guiden hur du bygger en skjutdörr är i härlig farmhouse-stil.