Skottkärra Ekeby 110 L Grön Omonterad med Luftgummihjul Hörby Bruk

ART.NR: 687262206
Hörby bruks klassiska skottkärra har en välbalanserad och stabil konstruktion. Den ergonomiska kärran är utformad så att du bara behöver lyfta 15-20 % av vikten du lastat. Skalmarna är gjorda av trä som gör att det är varmt och behagligt att hålla i.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Skottkärra Ekeby 110 L Grön Omonterad med Luftgummihjul Hörby Bruk

Hörby bruks klassiska skottkärra har en välbalanserad och stabil konstruktion. Den ergonomiska kärran är utformad så att du bara behöver lyfta 15-20 % av vikten du lastat. Skalmarna är gjorda av trä som gör att det är varmt och behagligt att hålla i. Skottkärran är pulverlackerad för att skydda mot väder och vind samt hålla länge.

  • Svensktillverkad Klassisk Ekebykärra
  • Träskalmar för ergonomiska lyft och rätt känsla
  • Pulverlackerad korg och rörunderrede
  • Levereras förmonterad med luftgummihjul
  • Rejäl volym på 110 liter
  • Skottkärran är designskyddad.


Ekeby skottkärror är rejält byggda, oerhört starka och långlivade arbetskamrater. I sortimentet finns allt från klassiska skottkärror till murbrukskärror och skottkärror med plastkorg. Den robusta murbrukskärran är t ex djup och smal för ökad balans och framkomlighet. Våra skottkärror med plastkorg är perfekta när du ska köra stora volymer med lättare material. De allra flesta modellerna har punkteringsfritt hjul som standard eller som ett alternativ. Punkteringsfria hjul ger dig ett bekymmerslöst användande och de hjulen vi använder på våra skottkärror är av hög kvalitet och väldigt slittåliga.

Läs mer
Varumärke Hörby Bruk