Skyddslock Cook King med Handtag gop

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687197854
Smidigt lock i stål för Cook King eldfat Ett användbart lock i gediget stål för alla Cook King eldfat. Storleken gör att du kan täcka eldfatet helt och hålla fatet och området runt det rent efter användning. Tack vare de två handtagen som är svetsade på locket kan det enkelt flyttas från en plats till en annan.
Läs mer
Diameter:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Skyddslock Cook King med Handtag gop

Smidigt lock i stål för Cook King eldfat Ett användbart lock i gediget stål för alla Cook King eldfat. Storleken gör att du kan täcka eldfatet helt och hålla fatet och området runt det rent efter användning. Tack vare de två handtagen som är svetsade på locket kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. Cook King lock är gjorda av råstål; följaktligen kan deras färgnyans skilja sig från produkten som presenteras på bilderna. Det är en naturlig egenskap hos stål och det har ingen negativ inverkan på produktens funktionalitet eller stabilitet. Stålet får med tiden en naturlig oxidering vilket gör att färgen kommer att skifta i brunrött. En högkvalitetsprodukt som är handtillverkad i Europa. Passar till eldfat: Bali, Polo, Porto, Viking och Indiana.
  • Handtag - enkelt att bära
  • Smidigt att täcka elden
  • Gediget råstål
  • Hög kvalitet
  • Handgjort i Europa


Läs mer
Varumärke Gop

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett av de största sommarnöjena i Sverige är nog grillningen och då behövs en rejäl grill. En egenhändigt murad grill passar perfekt som ett mindre sommarprojekt och blir garanterat ett samtalsämne på nästa grillfest. Genom att mura den själv kan du skapa precis den grill du själv villhöver, bara fantasin och möjligen fysikens lagar sätter gränserna för hur bra det kan bli.