SLUTBESLAG 50ST KIRKEDAL

Grå, till 18x130mm/20x200mm/22x300mm
ART.NR: 6110073
Slutbeslag som används för att fästa trallkompositen mot regel vid start.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

SLUTBESLAG 50ST KIRKEDAL

Slutbeslag som används för att fästa trallkompositen mot regel vid start.

Kirkedal Komposit terrassbrädor (WPC = Wood Plastic Composite) är CE märkta och skyddas mot mögel, svamp och insekter. Brädorna är massiva komposit terrassplankor med en fin och naturlig trälook på en sida och en ribbad yta på den andra. Du väljer själv vilken ni vill använda.

Komposit är en blandningsprodukt av trä och plast. Denna typ av terrassbrädor har inga synliga kvistar, inga sprickor och behöver aldrig målas.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 1882794
Garantitid 5
Varumärke Kirkedal

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En altan förändrar husets helhetsintryck men är framförallt en plats att vistas och umgås på. Tralläggningen är kanske det roligaste momentet när du bygger din altan och med vår guide visar vi hur du på ett effektivt sätt lägger trallen. Det är lätt att tänka att det bara är att köra igång, men det finns en del saker att tänka på gällande dimensionering och utförande.
  • En altantrappa skapar en bekväm anslutning till gräsmattan och är i de flesta fall något du måste ha, då en altan sällan ligger i marknivå. Det finns många tillvägagångssätt för att bygga en trappa där det enklaste är att använda färdiga vangstycken. I vår guide kommer vi att visa en täckt trappa som ger ett gediget och exklusivt intryck men som har en förvånansvärt enkel konstruktion.
  • När våren börjar ge sig till känna är det hög tid för bygga altan och att förbereda för sommarens utehäng. Oavsett om du tänker dig en stor eller liten altan är det bra att tidigt börja fundera på hur du vill utnyttja din altan så att du får med alla delar från start. Utseendet kan du dessutom variera med olika val av trall och läggningsmönster och vilken typ av räcke du väljer.
  • Fiskbensmönster är troligen bland det mest klassiska av mönster när det handlar om parkettgolv och det med rätta. Ofta hittar man fiskbensparkett i lite äldre finrum och vittnar om den extra omtanke som har skänkts just detta rum. Tidigare var det endast de skickligaste av golvläggare som skapade dessa golv, men nu finns det smarta klickgolv som gör det tillgängligt även för hemmaproffset.