SOLPANELSAGGREGAT S20 GALLAGHER

Svart, inkl batteri
ART.NR: 6115249
Solpanelsaggregat S20 är det perfekta flyttbara aggregatet för korta stängsel upp till 3 km. Inklusive ett uppladdningsbart batteri och en solcellspanel.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

SOLPANELSAGGREGAT S20 GALLAGHER

Växlar du betesområde regelbundet? Och är ditt stängsel inte längre än 3 km? Då är S20 perfekt. Detta aggregat, som drivs med solenergi, är miljövänligt och underhållsfritt. Dessutom är det enkelt att flytta och stötsäkert. Aggregatet fungerar i tre veckor utan sol.

Specifikationer

-Max. utspänning (V): 6900
-Laddningsenergi (J): 0,20
-Maximal impulsenergi (J): 0,16
-Solpanel (Watt): 1,5
-Antal jordsprut som krävs: 1x1
-Utan vegetation (km) (rekommendation): 3
-Lätt vegetation (km) (rekommendation): 1,5
-Riklig vegetation (km) (rekommendation): 1
-Stängsel-yta (ha) (rekommendation): 1,2
Läs mer
Varumärke Gallagher
Leverantörens artikelnummer 341323

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En altan förändrar husets helhetsintryck men är framförallt en plats att vistas och umgås på. Ofta byggs ett eller flera räcken som fästs i stolpar och i vissa situationer är det till och med krav på räcke. Beroende på om du vill ha ett räcke som är vindskyddande, högt eller lågt måste stolparna anpassas. I den här guiden visar vi hur du får stolparna riktigt stabila
  • En altan förändrar husets helhetsintryck men är framförallt en plats att vistas och umgås på. Ett räcke är först och främst till för att förhindra olyckor, men är självklart också ett roligt projekt som kommer att bidra till din altans karaktär. Beroende på om du vill ha ett räcke som är vindskyddande, högt eller lågt måste konstruktionen anpassas och i vår guide visar vi grunderna.
  • En altan förändrar husets helhetsintryck men är framförallt en plats att vistas- och umgås på. Det finns nästan inga begränsningar för hur en altan kan se ut men det är bjälklaget som skapar förutsättningarna för att montera trallen. Ett välbyggt bjälklag är minst lika viktigt som en bra monterad trall och i vår guide visar vi hur du bygger ett stabilt bjälklag som håller i många år.
  • Ett altantak förlänger säsongen för hur länge du kan använda din altan, samtidigt som det skyddar mot solljus och regn. Ett altantak förändrar hela känslan av altanen och skapar i princip ett extra rum. Det är viktigt att få till rätt lutning och hållfasthet när du bygger altantak. I den här guiden visar vi en enklare konstruktion som du kan anpassa efter dina behov och önskemål.
  • Oavsett om din altan är nybyggd eller har några år på nacken är rengöring och underhållet viktigt, och det är inte för sent att även om du slarvat under några år. Det finns flera sätt att underhålla en altan där en altantvätt med såpa och inoljning med trallolja fungerar väldigt bra. Med vår guide får du veta hur du ska gå tillväga för att rengöra trall så du kan njuta av en altan som känns som ny år efter år!
  • En altantrappa skapar en bekväm anslutning till gräsmattan och är i de flesta fall något du måste ha, då en altan sällan ligger i marknivå. Det finns många tillvägagångssätt för att bygga en trappa där det enklaste är att använda färdiga vangstycken. I vår guide kommer vi att visa en täckt trappa som ger ett gediget och exklusivt intryck men som har en förvånansvärt enkel konstruktion.
  • När våren börjar ge sig till känna är det hög tid för bygga altan och att förbereda för sommarens utehäng. Oavsett om du tänker dig en stor eller liten altan är det bra att tidigt börja fundera på hur du vill utnyttja din altan så att du får med alla delar från start. Utseendet kan du dessutom variera med olika val av trall och läggningsmönster och vilken typ av räcke du väljer.
  • Är din trädgård lite för mörk?  Kommer dina planteringar och träden inte till sin rätt? Då är dags att installera belysning. Det har blivit populärt och det är inte så konstigt - det är både praktiskt och vackert på samma gång och är relativt enkelt att göra själv.