Spännverktyg trallvirke Kärnsund

Inkl Låda & Distanser
ART.NR: 611115
Kärnsunds spännverktyg för trallvirke från Növlek® ger en snabbare installation och ett tralldäck med ett bättre utseende och högre detaljfinish. Minsta ordervärde vid köp av Kärnsunds artiklar är 3000 SEK
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Spännverktyg trallvirke Kärnsund

Spännverktyget är den extra hand du behöver när du lägger ditt nya tralldäck. Det stora spännhandtaget applicerar utan ansträngning och gradvis den kraft som behövs för att räta ut trallbrädan samt hålla den på plats. Låsning sker automatisk vilket gör att du har bägge händerna fria för att göra infästningen, oavsett om detta sker med genomgående skruv eller som dolt montage med clips.

När du har fäst trallbrädan trycker du bara på upplåsningsspaken och flyttar spännverktyget till nästa infästningspunkt.

Eftersom ett anhåll är vändbart kan du använda spännverktyget även på trånga platser t. ex. där en vägg ansluter mot tralldäcket. Mellanrummet mellan anhållen är justerbart från 260 mm till 420 mm och passar för trallvirke i flera olika bredder.

Spännverktyget kan även användas för vertikal inklädnad runt tralldäcket sidor.

För ett konsekvent mellanrum mellan trallbrädorna och för en ytterligare förenkling av installationen, använder du med fördel distansverktygen från Növlek®.
Läs mer
Varumärke Kärnsund
Leverantörens artikelnummer NÖVLBOARDCL