Spaljé Konformad

Finns i flera storlekar
ART.NR: 151101
Utrusta din trädgård eller balkong med en fin konformad spaljé för att ge dina växter något att klättra på. Spaljén gör det enkelt att lyfta grönskan till nya höjder och smälter smidigt in i alla miljöer.
Läs mer
Höjd:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Spaljé Konformad

Utrusta din trädgård eller balkong med en fin konformad spaljé för att ge dina växter något att klättra på. Spaljén gör det enkelt att lyfta grönskan till nya höjder och smälter smidigt in i alla miljöer. Den rustika järnkonstruktionen gör spaljén stabil och hållbar.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 6895

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Många växter behöver lite stöd när de växer och då passar du bra att bygga en blomlåda med lite extra support inbyggt från start. På så sätt kan denna blomlåda även fungera som en levande avdelare i trädgården eller på uteplatsen. Fyll lådan med stora krukor eller klä insidan med plast och plantera direkt i blomlådan, men glöm inte att göra dräneringshål i botten.
  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.