Maritima beslag

Här finner du maritima beslag och inredningsdetaljer från Byggmax. Oavsett om du ska bege dig ut på sjön och behöver en ny karbinhake eller om ditt nästa projekt är att skapa maritim känsla finns allt du behöver här.

Vad använder man maritima beslag till?

Det viktigaste att tänka på när du handlar maritima beslag är att de produkter du väljer bör vara behandlade med korrosionsskyddade ytor. Slarvar du med den biten kommer du så småningom oundvikligen att få problem och drabbas av rostangrepp. Till att börja med märker du då att dina beslag efter en längre periods exponering mot elementen börjar se ofräscha ut. Förutom utseendet påverkas även beslagens prestanda och hållfasthet ju mer du tillåter rost att angripa. De beslagen du hittar på Byggmax är alltid ytbehandlade för att klara av bruk både till sjöss och på land. Är du exempelvis ute efter en talja, ett wirelås eller en skruvögla finns det flera i elzink, nickel samt andra rostfria material.

 

Vad är ett wirelås?

Ett wirelås/vajerlås använder du för att kunna tillverka tafsar och stinger, istället för att knyta eller elda din wire. Ett wirelås används alltså för att ge en stark och smidig låsning av din wire-lina. Här finns du flera varianter av vajerlås för just dina behov!

 

Beslag och rep löser det mesta

Rep och ståltråd har många olika användningsområden, inte minst för dig som bor på landet. När du exempelvis behöver förstärka dina inhägnader för häst och boskap. Även i hemmet skadar det inte att ha replängder av dessa föremål liggandes i diverse skåp och på hyllor. Tillsammans med tejp utgör de nämligen en perfekt nödlösning som klarar av att tillfälligt hålla vad som helst på plats. Hos Byggmax hittar du förutom rätt snören till dina maritima beslag även tätnings-, flex-, bygg-, skydds- och dubbelhäftande mattejp. Helt enkelt allt som krävs för att kunna lösa dina problem, oavsett vilken situation som uppstår under bygget.

 

Fäst och lås med maritima beslag från Byggmax

Köper du maritima beslag från Byggmax får du det bästa priset på slitstarka och rostfria produkter utmärkt lämpade som rediga skeppstillbehör eller fina inredningsdetaljer.

 

Vill du inspireras mer? Vi har flera steg-för-steg guider!

28 artiklar

 1. Talja Elzink
  Habo 502, för 9 mm rep
  Talja Elzink
  Pris från
  29 95 kr /st
 2. Flagglina Vit
  Habo, 50kg, 30m
  Flagglina Vit
  Pris från
  89 95 kr /st
 3. Karbinhake Elzink
  Habo 245S, 200kg
  Karbinhake Elzink
  Pris från
  29 95 kr /st
 4. Flaggclips Plast
  Habo, 2-pack
  Flaggclips Plast
  Pris från
  19 95 kr /st
 5. Karbinhake Nickel
  Habo 18384
  Karbinhake Nickel
  Pris från
  39 95 kr /st
 6. Skruvögla Elzink
  Habo 42A
  Skruvögla Elzink
  Pris från
  49 95 kr /st

28 artiklar