Maskinspik

Maskinspik från Byggmax. Snabbt enkelt och till ett bra pris. Letar du efter maskinspik till ditt projekt har vi flera olika att välja mellan.  Hitta rätt material på Byggmax och lyckas med ditt drömprojekt!

Vad är maskinspik?

Maskinspik är precis som det låter avsedda för maskiner så som spikpistol, dyckertpistol och häftpistol. Det finns många fördelar med att använda spikmaskin. Arbetet går snabbt och det är skonsamt för axlar och armbågar. Spikpistolen används när du sysslar med dold spikning, det lilla spikhuvudet drivs så långt i trävirket att den inte syns. Dessutom är det enkelt att sätta exempelvis foder vid fönster- och dörrar, listverk, panel eller takskivor - då maskinen sköter jobbet. På Byggmax har vi spikpistol i proffsklass från DeWalt. Läs mer och se våra spik- och dyckertpistoler under elverktyg.

Vilken maskinspik ska man välja?

Vilken maskinspik du ska välja beror på vad för projekt du vill göra. Flera av våra maskinspikar är specifikt framtagna för att passa de flesta förekommande spikpistolerna på marknaden. Köp maskinspik och spikpistol och kom igång fort med ditt projekt! 

Maskinspik på Byggmax finns i både 21 grader och 34 grader samt som bandad spik och rostfri dyckert till spikpistol. Hos oss på Byggmax kan du köpa bra och billig spik till spikpistol för ditt projekt, välkommen in i butik eller handla direkt på webben. 

6 artiklar

6 artiklar