Trådspik

Trådspik från Byggmax - Snabbt enkelt och till ett bra pris. Om du är i behov av trådspik till ditt projekt så är Byggmax rätt ställe för dig.  Här kan du bläddra runt och enkelt klicka hem den trådspik du behöver.

Vad är trådspik?

Trådspik har räfflat skaft och flat huvud. Det är den vanligaste spiken som är utmärkt till bland annat regelverk, staket och utomhuspanel. Trådspiken är framställd av metalltråd. När ska man använda trådspik? Trådspik används ofta för projekt där det krävs säker och långlivad infästning.

Vilken trådspik ska man använda?

När du spikar utomhus bör du i regel använda varmförzinkad spik för att det ger ett långsiktigt skydd. Rostfri spik fungerar också bra i särskilt utsatta lägen. Vill du köpa bandad trådspik för att använda i en spikpistol kan du hitta dessa här under maskinspik. Trådspikar används i flera av våra gör-det-själv projekt. Använd trådspik för att bygga innervägg med träreglar eller ett cykelgarage.

Hitta billig trådspikar på Byggmax

På Byggmax köper du enkelt och billigt räfflad trådspik till dina projekt. I vårt sortiment finns flera olika mått och storlekar. Välkommen in i en av våra butiker eller shoppa direkt på webben.

13 artiklar

13 artiklar