Spiraltrappa Calgary Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687191537
Hos DOLLE har vi ett brett sortiment av spiraltrappor och vindeltrappor.
Läs mer
Diameter:
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Spiraltrappa Calgary Dolle

Hos DOLLE har vi ett brett sortiment av spiraltrappor och vindeltrappor. Sortimentet omfattar spiraltrappor och vindelltrappor för inomhusbruk samt en spiraltrappa som kan användas både inomhus och utomhus. Gemensamt för våra spiraltrappor, även kallade vindeltrappor, är att de är tillverkade i en genomtänkt nordisk design med fokus på komfort, platsbesparing och säkerhet. Våra spiraltrappor och vindelltrappor finns i flera olika färger, material och storlekar, så att du enkelt kan hitta en spiraltrappa eller vindeltrappa som passar dina behov.

Typer Spiraltrappor
Vårt sortiment av spiraltrappor och vindeltrappor kan delas in i två kategorier: spiraltrappor för inomhusbruk och spiraltrappor för utomhusbruk. Gemensamt för spiraltrappor och vindeltrappor är att de är platsbesparande.

Spiraltrappa inomhus
Våra spiraltrappor och vindeltrappor för inomhusbruk är tillverkade av material som uteslutande är lämpliga för inomhusbruk som en utrymmesbesparande lösning mellan de olika nivåerna i ditt hem. Våra trappor erbjuder många designalternativ när det gäller färg, höjd och storlek, så du kan vara säker på att hitta en spiraltrappa för inomhusbruk som passar bra in i ditt hem. Ta en titt på CALGARY, MONTREAL och TORONTO om du letar efter en spiraltrappa för inomhusbruk.

Spiraltrappa för utomhusbruk
Vår spiraltrappa för utomhusbruk är tillverkad av galvaniserat stål och har steg med upphöjda hål. Materialvalet för denna spiraltrappa eller vindeltrappa gör den till en idealisk spiraltrappa för utomhusbruk, där både hållbarhet och halkskydd beaktas. Denna spiraltrappa kan utformas fritt när det gäller diameter och golvhöjd, så du har gott om möjligheter att utforma en spiraltrappa eller vindeltrappa för ditt utomhusutrymme. Ta en titt på TORONTO om du letar efter en spiraltrappa för utomhusbruk.

Hur installerar man en spiraltrappa?
När du köper en spiraltrappa från DOLLE medföljer alltid både monteringsanvisningar och en monteringsvideo som gör det enkelt att montera spiraltrappan. Du kan välja att montera din trappa själv, men du kan också låta en fackman göra jobbet.

Vilken spiraltrappa ska jag välja?
Det beror på dina behov och din inredningsstil. De mindre spiraltrapporna är idealiska om du inte har så mycket utrymme eller bara vill ha en platsbesparande trappa. De större spiraltrapporna erbjuder mer komfort och är lämpliga för dem som planerar att använda trappan för flera praktiska ändamål. I vårt sortiment finns spiraltrappor som passar för både inomhus- och utomhusbruk. Ta en titt på vårt sortiment om du letar efter en spiraltrappa för inomhusbruk eller en spiraltrappa för utomhusbruk och hitta den spiraltrappa som bäst passar dina behov och din inredningsstil.

Hur stor radie behöver en spiraltrappa?
Spiraltrappans mått beror på behov och tillgängligt utrymme. Minsta radie för användning är 600 mm, vilket ger en platsbesparande spiraltrappa. Men om du vill använda trappan för att transportera större föremål upp och ner, kan det vara en fördel att öka storleken - till exempel 155 cm med en radie på 775 mm. Om du inte vill att trappan ska ta upp för mycket plats i hemmet kan du välja t.ex. 120 cm med en radie på 600 mm. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om måtten på våra spiraltrappor.

Kan man installera spiraltrappor även om man har golvvärme?
Om du har golvvärme måste det finnas en fri yta runt spiraltrappans startpunkt. Detta är en förutsättning för att det ska vara möjligt att skruva fast beslagen.

Läs mer
Varumärke Dolle