Spiraltrappa Royal Zink

ART.NR: 664080
En spiraltrappa tillverkad av förzinkad metall och kan användas för både inom- och utomhusbruk.
Läs mer
Diameter:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Spiraltrappa Royal Zink

En spiraltrappa tillverkad av förzinkad metall och kan användas för både inom- och utomhusbruk. Trappan är snabb och enkel att montera och levereras komplett med mittpelare, trappsteg, trappavsats, trappräcke, beslag/tillbehör och monteringsanvisningar. Den kräver heller inte några specialverktyg för montering.

Spiraltrappans diameter finns i tre olika storlekar: 1200, 1400 och 1600 mm, och takhöjd från golv till golv kan bli upp till 3000 mm. Trappan är vikttestad till 200 kg och den går att montera både höger- och vänstervriden. För att få maximal säkerhet finns skyddsräcke i samma design att köpa till.

Öppningar mellan plansteg i trappor bör ej överskrida 10 cm för att godkännas enligt boverkets byggregler.

Tillverkningsprodukt

Denna produkt tillverkas speciellt för dig efter din order och därmed gäller inte ångerrätten. Se våra köpvillkor för mer information.
Läs mer
Varumärke ByggEra
Leverantörens artikelnummer 27480
Ladda ner dokument

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En trappa kan vara så mycket mer än en passage mellan två våningar – med rätt placering, design och materialval kan den bli en prydnad för ditt hem. Trappan kan utformas på flera olika sätt och du kan antingen beställa en trappa som byggsats eller bygga från grunden själv. Att bygga en trappa behöver inte vara alltför avancerat, utan kan med några få avgränsningar bli ett hanterbart projekt för den händige.
  • Det finns lite olika varianter på vindstrappor att välja på och den stora skillnaden är hur välisolerad luckan är. Ofta vinner man i längden på att välja den lucka med så bra isoleringsvärde som möjligt. Kolla efter U-värdet, som beskriver hur mycket värme som släpps igenom på en viss tid, ju lägre värde desto bättre isolerat. Vill du kan du även komplettera med en isolerad överlucka som bidrar till ännu bättre isolering.
  • Många hus har trappor i betong till entré eller källare och det är lätt att förstå varför. En betongtrappa kan både vara snygg och praktiskt och samtidigt hålla sig fräsch i många år trots minimalt underhållsbehov. Efter en tid kan den behöva lite kärlek för att få ny glans. Vänta inte för länge bara, då krävs en större insats.
  • Trapporna i våra hus är oftast väl synliga och är en stor del av inredningen i ditt hem. Många steg under många år sliter förstås på trappan. Det behöver inte vara så krångligt att fräscha upp utseendet på din trappas utseende och åter ge den statusen som den centrala prydnad den kan vara.
  • Har du en trappa är den central i ditt hem. Med en trapprenovering kan du verkligen förbättra det. Trappor utsätts för hårt slitage och kan vara synligt för dig och dina gäster. Det behöver inte vara så krångligt att slipa en trappa, men det är en del jobb och tar några dagar beroende på hur sliten din trappa är.