Spiraltrappa Toronto Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687191952
Inomhus och utomhus galvaniserade stålspindel trappor med antingen vänster eller höger svängar och flexibla plaststänger ger säker åtkomst mellan två nivåer.
Läs mer
Antal Steg:
Diameter:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Spiraltrappa Toronto Dolle

Inomhus och utomhus galvaniserade stålspindel trappor med antingen vänster eller höger svängar och flexibla plaststänger ger säker åtkomst mellan två nivåer. Välj mellan 11 till 16 steg.

Spindeltrappa Ø125, Ø155 eller Ø185 cm med upp till 16 steg i galvaniserat stål. DOLLE Toronto är en spindeltrappa som kan användas både inomhus och utomhus. Trappan finns antingen som vänster eller höger sväng och kan användas för fyrkantiga öppningar.

CERTIFIKATER
Trappan är certificerat för en max punktbelastning på 200 kg och en max totalbelastning på 1000 kg. Räcket är godkänt för vattenrätt belastning på 50 kg för varje meter. Trappan är tillverkat enligt europeiska byggnadsstandard, EN 1991 och EN 1993.


Hos DOLLE har vi ett brett sortiment av spiraltrappor och vindeltrappor. Sortimentet omfattar spiraltrappor och vindelltrappor för inomhusbruk samt en spiraltrappa som kan användas både inomhus och utomhus. Gemensamt för våra spiraltrappor, även kallade vindeltrappor, är att de är tillverkade i en genomtänkt nordisk design med fokus på komfort, platsbesparing och säkerhet. Våra spiraltrappor och vindelltrappor finns i flera olika färger, material och storlekar, så att du enkelt kan hitta en spiraltrappa eller vindeltrappa som passar dina behov.

Typer Spiraltrappor
Vårt sortiment av spiraltrappor och vindeltrappor kan delas in i två kategorier: spiraltrappor för inomhusbruk och spiraltrappor för utomhusbruk. Gemensamt för spiraltrappor och vindeltrappor är att de är platsbesparande.

Spiraltrappa inomhus
Våra spiraltrappor och vindeltrappor för inomhusbruk är tillverkade av material som uteslutande är lämpliga för inomhusbruk som en utrymmesbesparande lösning mellan de olika nivåerna i ditt hem. Våra trappor erbjuder många designalternativ när det gäller färg, höjd och storlek, så du kan vara säker på att hitta en spiraltrappa för inomhusbruk som passar bra in i ditt hem. Ta en titt på CALGARY, MONTREAL och TORONTO om du letar efter en spiraltrappa för inomhusbruk.

Spiraltrappa för utomhusbruk
Vår spiraltrappa för utomhusbruk är tillverkad av galvaniserat stål och har steg med upphöjda hål. Materialvalet för denna spiraltrappa eller vindeltrappa gör den till en idealisk spiraltrappa för utomhusbruk, där både hållbarhet och halkskydd beaktas. Denna spiraltrappa kan utformas fritt när det gäller diameter och golvhöjd, så du har gott om möjligheter att utforma en spiraltrappa eller vindeltrappa för ditt utomhusutrymme. Ta en titt på TORONTO om du letar efter en spiraltrappa för utomhusbruk.

Hur installerar man en spiraltrappa?
När du köper en spiraltrappa från DOLLE medföljer alltid både monteringsanvisningar och en monteringsvideo som gör det enkelt att montera spiraltrappan. Du kan välja att montera din trappa själv, men du kan också låta en fackman göra jobbet.

Vilken spiraltrappa ska jag välja?
Det beror på dina behov och din inredningsstil. De mindre spiraltrapporna är idealiska om du inte har så mycket utrymme eller bara vill ha en platsbesparande trappa. De större spiraltrapporna erbjuder mer komfort och är lämpliga för dem som planerar att använda trappan för flera praktiska ändamål. I vårt sortiment finns spiraltrappor som passar för både inomhus- och utomhusbruk. Ta en titt på vårt sortiment om du letar efter en spiraltrappa för inomhusbruk eller en spiraltrappa för utomhusbruk och hitta den spiraltrappa som bäst passar dina behov och din inredningsstil.

Hur stor radie behöver en spiraltrappa?
Spiraltrappans mått beror på behov och tillgängligt utrymme. Minsta radie för användning är 600 mm, vilket ger en platsbesparande spiraltrappa. Men om du vill använda trappan för att transportera större föremål upp och ner, kan det vara en fördel att öka storleken - till exempel 155 cm med en radie på 775 mm. Om du inte vill att trappan ska ta upp för mycket plats i hemmet kan du välja t.ex. 120 cm med en radie på 600 mm. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om måtten på våra spiraltrappor.

Kan man installera spiraltrappor även om man har golvvärme?
Om du har golvvärme måste det finnas en fri yta runt spiraltrappans startpunkt. Detta är en förutsättning för att det ska vara möjligt att skruva fast beslagen.

Toronto
TORONTO är en spiraltrappa för utomhusbruk med antingen vänster- eller högersväng, som ger säker tillgång mellan två nivåer. Precis som våra GARDENTOP-utetrappor är även vår TORONTO-utetrappa tillverkad av galvaniserat stål och tillhör därmed också kategorin galvaniserade trappor. Materialet i denna TORONTO-utetrappa gör den idealisk som utetrappa. Trappan kan dock även användas inomhus för en mer rå och industriell look. Vår TORONTO-utetrappa har utskjutande hål för extra halkskydd vid användning, vilket gör den till en utetrappa som är särskilt användbar utomhus.

TORONTO utvändiga trappor finns i tre olika diametrar - Ø125 cm, Ø155 cm och Ø185 cm. Det är en utomhustrappa som finns med 11-16 steg och når en golvhöjd på 246 cm-399,5 cm. Till skillnad från GARDENTOP är denna utomhustrappa därför mindre uppenbar som en terrasstrappa, men dessa typer av utomhustrappor används allt oftare för att förbinda olika nivåer av bostäder.

Hos DOLLE erbjuder vi inte bara en mängd olika trappor för inomhusbruk, utan även en mängd olika trappor för utomhusbruk. Med fokus på hög kvalitet, materialval och komfort har vi skapat ett spännande sortiment av utetrappor. Läs mycket mer om både materialval för våra utetrappor, våra olika typer av utetrappor och de vanligaste frågorna när det gäller utetrappor.

Materialval för utomhustrappa
Gemensamt för våra olika typer av utetrappor är att de alla är tillverkade av galvaniserat stål och därför alla är galvaniserade trappor. Dessa utetrappor är underhållsfria och därför särskilt motståndskraftiga mot det nordiska vädret. En utomhustrappa från DOLLE är dessutom tillverkad med utskjutande hål i trappstegen för extra halkskydd och komfort vid användning. Det innebär att vårt sortiment av utomhustrappor har säkra trappsteg året runt - även i regnigt väder. Ta en titt på vårt sortiment och hitta en terrasstrappa eller utetrappa för ditt utomhusutrymme.

Utomhussteg i stål anpassade efter dina behov
Förutom materialvalet i galvaniserat stål kan våra olika typer av ståltrappor för utomhusbruk anpassas exakt efter dina behov. En standardutetrappa kanske inte alltid passar ditt projekt, och med en utetrappa från DOLLE är det möjligt att skräddarsy en utetrappa efter dina behov. När du utformar din terrasstrappa eller utomhustrappa kan du fritt välja mellan olika storlekar, trapptyper och stegytor i vårt sortiment av utomhustrappor i stål. Bläddra i vårt sortiment av utomhustrappor och anpassa din utomhustrappa efter dina behov.

Vilken utomhustrappa ska jag välja?
Våra två typer av utomhustrappor kan användas för två mycket olika ändamål. GARDENTOP finns med en golvhöjd på 36-264 cm, vilket innebär att denna ståltrappa för utomhusbruk kan användas för flera olika ändamål, som att gå in i ditt hem, gå ner från terrassen eller liknande. TORONTO utmärker sig som en utomhustrappa med en golvhöjd på 246-399,5 cm. Det innebär att TORONTO endast kan användas som förbindelselänk mellan de något högre nivåerna i uterummet.

Hur installerar jag en utomhustrappa?
När du köper en utomhustrappa från DOLLE medföljer alltid en installationsguide som gör det enkelt att installera din nya utomhustrappa i stål. Du kan välja att montera din trappa själv, men du kan också alltid låta en fackman göra jobbet. Om du har några frågor under installationen är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig.

Hur underhåller jag en utomhustrappa?
Vårt sortiment av utomhustrappor är i princip underhållsfria, eftersom de är tillverkade av galvaniserat stål som gör dem särskilt hållbara och motståndskraftiga mot både slitage och det nordiska vädret.

Läs mer
Varumärke Dolle