STAKETSTOLPE FUREN 1495 RECAL

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6115347
Furen staketstolpe ger en perfekt inramning och avskärmning av din trädgård. Passar både som altanräcke och staket. Allt du behöver för montering är impregnerat virke med standardmåttet två tum två.
Läs mer
Färg:
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

STAKETSTOLPE FUREN 1495 RECAL

Furen staketstolpe håller trädgården öppen och ramar in huset, samtidigt sätter den tydliga gränser för din tomt. Välj mellan hörn-, mellan- och ändstolpe för att bygga det staket som uppfyller dina behov. Ett pålitligt staket som både gör trädgården mer privat och ombonad.

Stolparna har en lång livslängd, tack vare att de är tillverkade i rostfritt aluminiummaterial. Stolparna är stabila med en dimension på 70x70 mm, och en godstjocklek på hela 2 mm.

Kom ihåg att beställa en stolpfot till varje stolpe. Stolphatt finns också att köpa separat.

Reglar
- Staketstolpe med en höjd på 1495 mm har 16 hål.
- Avståndet mellan marken och första regeln är 12 cm.
- Avståndet mellan reglarna är 2,1 cm.
- Hålen är 47x47 mm.

Montering

Staketet är enkelt att montera med staketstolparna. Du behöver bara impregnerat virke med standardmåttet två tum två. Säkerställ att virket inte har svällt för mycket, detta försvårar monteringen.

Du behöver även följande verktyg:
• Måttband
• Skruvdragare med bits och borr
• Gummiklubba (för montering av stolpfoten)

Montera reglarna med hjälp av fästet på baksidan av stolparna. Montera staketet så det blir stabilt. Rekommendation är max 150 cm mellan stolparna och att placera ut stolparna innan du skruvar fast virket för att säkerställa att det blir korrekt.
Läs mer
Varumärke Recal
Leverantörens artikelnummer R45451495-ÄV

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En enkel och vacker dubbelgrind till uppfarten behöver inte vara svår att bygga, men kan bidra till och förstärka ditt hems karaktär. Dessutom blir den en naturlig förlängning av ditt staket och bildar en naturlig gräns för din tomt. Med en grind kan du även få förmånen att välja på vilken sida om tomtgränsen som barn och hundar ska vara, vilket inte minst uppskattas av brevbäraren.
  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.