STYRENHET WIFI UKU UPP TILL 18KW SAUNA SWEDEN

ART.NR: 6445724
HUUM UKU WIFI är en innovativ styrenhet med wifi som ändrar din bastuuppvärmning för alltid.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

STYRENHET WIFI UKU UPP TILL 18KW SAUNA SWEDEN

HUUM UKU WIFI är en innovativ styrenhet med wifi som ändrar din bastuuppvärmning för alltid. Tänk dig själv på kontoret, under ett träningspass, i trafikstockning eller på vägen hem från en fisketur med vänner - med UKU räcker det bara med ett par klick på telefonen för att kunna kliva rakt in i en varm bastu så fort du är hemma. Dessutom kan du i realtid kontrollera hur varm din bastu är för tillfället. UKU WIFI Gör det möjligt att styra bastun från håll via en mobilapp!

Möjlighet finns att ställa in önskad start- och sluttid för uppvärmning och enheten meddelar när bastun har nått önskad temperatur.

Kontrollenheten är 110x75x22mm och ska placeras utanför bastun. Kontrollboxen är 165x240x66 mm (den större boxen där all elektronik sitter). Denna box ska placeras i ett torrt utrymme, om det inte finns möjlighet att placera utanför bastun, då är det möjligt att placera den i bastu på golvet så långt ifrån aggregatet som möjligt. Boxen ska inte utsättas för värmestrålning. Vanligtvis så byggs denna in i väggen för att den inte ska synas.

Mer information:
•Dörrsensor
•Temperaturgivare + värmesäkring
•Barnlås
•Timer
•Inställbar temperatur: 50-110 ° C
•Bastuaggregatets maxeffekt: 12/18 kW
•Kan även användas bara för lokal styrning
•Tillverkad i Estland
•Fjärrstyrning av bastu genom mobilappen
•Kontrollpanelen kan alltid användas även manuellt

Läs mer
Varumärke SaunaSweden
Leverantörens artikelnummer 13128

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
  • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
  • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.