Takpapp

Är det dags att lägga nytt tak eller renovera det gamla? På Byggmax kan du hitta till exempel takpapp och ytpapp som du kommer med stor sannolikhet att behöva till ditt projekt.

Lägga tak på ditt hus

Att lägga tak på hus är inte så komplicerat som du kanske tror att det är. På Byggmax har du instruktionsvideor som visar dig hur du kan lägga det själv, så du behöver egentligen bara fundera på vilket sorts material du behöver. Du kan välja mellan olika sorters underlagspapp beroende på vilket takbeklädnad du har valt till ditt hus. Som tur har Byggmax ett stort sortiment av takpapp att välja på, vilket gör att ditt jobb blir lättare. Det finns många material på Byggmax så att de täcker dem behov du kan ha, oavsett om du ska lägga tak på ett bostadshus eller något enklare som ett förråd eller garage.

Takpapp och tillbehör

För att se till att ditt hus håller sig fräscht länge, är det en god investering att renovera taket när det behövs. Du kan hitta alla produkter på Byggmax, som takpapp och de tillbehör som behövs för att lägga nytt tak eller renovera ett gammalt tak. När du ändå håller på att renovera ditt tak, se till att dina besökare håller sig torra när de kommer på besök genom att sätta upp ett snyggt funktionellt entrétak. Du kan välja mellan olika tak på Byggmax, men du kan även bygga en liten veranda på framsidan av ditt hus. Det taket behöver också få samma behandling som ditt hustak.

Köp billig och bra takpapp från Byggmax

Kom till Byggmax och välj mellan ett stort sortiment av takpapp och tillbehör när det är dags att lägga nytt tak.

55 artiklar

 1. Underlagspapp 122
  YAM 2000, 10x0,7m
  Underlagspapp 122
  Pris från
  99 95 kr /st
 2. Ytpapp Svart
  SBS 4500, 1x7m
  Ytpapp Svart
  Pris från
  499   kr /st
 3. Ytpapp Basic
  8x0,70 14 grader, grå
  Ytpapp Basic
  Pris från
  319   kr /st
 4. Ytpapp Grå
  SEM 3600, 0,7x10m
  Ytpapp Grå
  Pris från
  239   kr /st
 5. Takmassa
  10L
  Takmassa
  Pris från
  339   kr /st
 6. Lagningsasfalt 20 Kg
  20 kg
  Lagningsasfalt 20 Kg
  389   kr /st
 7. Asfaltkitt
  1L
  Asfaltkitt
  Pris från
  69 95 kr /st
 8. Asfaltprimer
  5L
  Asfaltprimer
  Pris från
  229   kr /st

55 artiklar