Takpapp

Takpapp från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Är det dags att lägga nytt tak eller renovera det gamla? På Byggmax kan du hitta till papptak och ytpapp som du med stor sannolikhet kommer att behöva till ditt projekt.

Lägga tak på ditt hus
Att lägga tak på hus är inte så komplicerat som du kanske tror att det är. På Byggmax har du instruktionsvideor som visar dig hur du kan lägga det själv, så du behöver egentligen bara fundera på vilket sorts material du behöver. Du kan välja mellan olika sorters underlagspapp beroende på vilket takbeklädnad du har valt till ditt hus. Som tur har Byggmax ett stort sortiment av takpapp att välja på, vilket gör att ditt jobb blir lättare. Det finns många material på Byggmax så att de täcker dem behov du kan ha, oavsett om du ska lägga tak på ett bostadshus eller något enklare som ett förråd eller garage.

Takpapp och tillbehör
För att se till att ditt hus håller sig fräscht länge, är det en god investering att renovera taket när det behövs. Du kan hitta alla produkter på Byggmax, som takpapp och de tillbehör som behövs för att lägga nytt tak eller renovera ett gammalt tak. När du ändå håller på att renovera ditt tak, se till att dina besökare håller sig torra när de kommer på besök genom att sätta upp ett snyggt funktionellt entrétak. Du kan välja mellan olika tak på Byggmax, men du kan även bygga en liten veranda på framsidan av ditt hus. Det taket behöver också få samma behandling som ditt hustak.

Köp billig och bra takpapp från Byggmax
Kom till Byggmax och välj mellan ett stort sortiment av takpapp och tillbehör när det är dags att lägga nytt tak.

52 artiklar

 1. Asfaltprimer
  5L
  Asfaltprimer
  Pris från
  229   kr /st
 2. Onduline Nock
  Svart
  Onduline Nock
  Pris från
  99   kr /st
 3. POTMIX ASPHALT REPAIR
  20KG
  POTMIX ASPHALT REPAIR
  Pris från
  349   kr /st
 4. POTMIX ASPHALT PRIMER
  200ml
  POTMIX ASPHALT PRIMER
  Pris från
  139   kr /st
 5. Ytpapp Grå
  SEM 3600, 0,7x10m
  Ytpapp Grå
  Pris från
  239   kr /st
 6. Ytpapp Svart
  SBS 4500, 1x7m
  Ytpapp Svart
  Pris från
  499   kr /st

52 artiklar