TAKDUSCHSET LOJSTA 160 CC

ART.NR: 611002
Mjuk och minimalistisk design med funktionella lösningar.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

TAKDUSCHSET LOJSTA 160 CC

Förfinad och tidlös på en och samma gång. Lojsta har ett stort och runt duschhuvud på 300 mm, termostatblandare och en handdusch med duschslang.

Egenskaper


Färg: Svart matt
Höjd: 945-1315 mm
Produkttyp: Duschbatteri
Material: Mässing
Grepp: Tvågrepps
CC-mått: 160cc
Termostat: Ja
Längd, duschslang: 1530 mm
Duschhuvud: Ø303 mm
Läs mer
Varumärke Svedbergs
Leverantörens artikelnummer 97004T
Ladda ner dokument

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Blandare och toaletter består till största delen av material som håller väldigt länge såsom metall eller porslin. Ett läckage som uppstår med tiden är ofta orsakat av att en packning har torkat ut, vilket både är billigt och enkelt att byta ut. Gummi och andra plaster åldras och blir sköra med åren, vilket gör att de spricker och läckage kan uppstå. Genom att enbart byta packningar kan du få en toalett eller blandare som håller i många år till och därmed spara ett utbyte.
  • Att byta ut din gamla duschblandare är inte speciellt svårt, men det finns en del att tänka på såsom C/C-mått på blandare och hur håltagning i våtrumsvägg utförs korrekt. Så länge du har koll på var avstängningen för vattnet är kan inte så mycket gå fel, och dessutom är blandaren monterad i ett våtutrymme, så om det rinner ut lite vatten under monteringen gör det ingenting.