Taklist C371 SHADE Orac Decor

ART.NR: 687206689
Utmärkt up- eller downlight. De böljande linjerna skapar subtila skuggor och ser vackra ut i alla interiörer. Designad av Ulf Moritz.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Taklist C371 SHADE Orac Decor

Utmärkt up- eller downlight. De böljande linjerna skapar subtila skuggor och ser vackra ut i alla interiörer. Designad av Ulf Moritz.

En taklist ger rummet den sista touchen
Den bildar en visuell övergång mellan vägg och tak, döljer sprickor och ojämnheter och ger dynamik till din interiör. Mångfalden av stilar och ytbehandlingar är också oöverträffad: från elegant till modernt till ornamenterat, klassiskt eller stort för att imponera. Lägg därtill Orac Decor®:s kunskap och erfarenhet, så vet du att resultatet kommer att bli tillräckligt bra för att ramas in. Varför är taklister från Orac Decor® det bästa valet? Kort svar: på grund av deras tydliga mervärde:

  • Lätt att installera
  • Idealisk för renoveringar
  • Omedelbart målningsbar


Lätt att installera
Orac Decors taklister, tillverkade av lätta, starka och hållbara material, är extremt enkla att montera. De integrerade limspåren garanterar en snabb limapplicering och du får en installationsgaranti när du använder vårt DecoFix-lim.

Idealisk för renoveringar
Orac Decors gesimser är perfekta för renoveringsarbeten. De täcker ju alla ojämnheter i väggen och/eller taket på nolltid.

Omedelbart målningsbar
Orac Decors taklister är omedelbart målningsbara, eftersom de levereras med ett vitt grundskikt. Det innebär att du kan måla dem i önskad färg så att de passar perfekt till din interiör.

Stärka arkitekturen
Indirekta belysningselement skapar verkligen atmosfär i privata hem, butiker, kontor och hotell. Precis som alla andra Orac Decor®-produkter kan de målas tillsammans med väggar och tak. Sortimentet omfattar både eleganta och organiskt formade modeller och de flesta kan monteras som uppåt- eller nedåtriktad belysning. En sak är säker: de stärker arkitekturen och ger garanterat den rätta stämningen.

Mått
  • Längd: 2000 mm
  • Höjd: 185 mm
  • Bredd: 58 mm


Specifikation
  • Material: Purotouch


Läs mer
Varumärke Orac Decor

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Pricken över i under en renovering är att få listerna på plats. Listerna ramar in rummet, förstärker helhetsintrycket och täcker övergångarna mellan olika material på ett snyggt sätt. När du väl fått upp lister kommer ditt nyrenoverade hus att kännas mer komplett. Gör därför inte som majoriteten av husägare och vänta med listerna tills det är dags att sälja huset. Följ vår guide och gör det redan idag!
  • Dags för en uppgradering av hemmet? Med några enkla medel tillför du stil, klass och karaktär när monterar stuckatur. Detta är inte enbart förbehållet slott och fina våningar utan kan passa lika bra i mer vardagliga hem. Stuckatur finns i alltifrån enkla och strikta linjer till mer extravaganta med mängder av krusiduller. Välj vad som passar ditt hem och ta fram verktygen, nu kör vi.