Taksil One Mora Armatur

ART.NR: 6727772
En stor och lyxig taksil som ger dig den lilla extra guldkanten i vardagen.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Taksil One Mora Armatur

En stor och lyxig taksil som ger dig den lilla extra guldkanten i vardagen. Taksilen är kulledad, har flödesbegränsare på 20 l/min och antikalksystemet Easy Clean för enkel rengöring. Ingår i serien Mora One.

Specifikationer
- Dimension: G15
- Storlek Ø (mm): 400
- Material: Rostfritt stål/flermaterial
- Färg: Krom
- Funktion: 1 stråltyp
- Anti-kalk-system: Ja
- Inställbart huvud: Ja
- Gänganslutning: Invändig gänga
- Mått gänganslutning (tum): 1/2
Med flödesbegränsare 20 l/min och antikalksystem "Easy-Clean".

Läs mer
Varumärke Mora
Leverantörens artikelnummer 8237323

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Blandare och toaletter består till största delen av material som håller väldigt länge såsom metall eller porslin. Ett läckage som uppstår med tiden är ofta orsakat av att en packning har torkat ut, vilket både är billigt och enkelt att byta ut. Gummi och andra plaster åldras och blir sköra med åren, vilket gör att de spricker och läckage kan uppstå. Genom att enbart byta packningar kan du få en toalett eller blandare som håller i många år till och därmed spara ett utbyte.
  • Att byta ut din gamla duschblandare är inte speciellt svårt, men det finns en del att tänka på såsom C/C-mått på blandare och hur håltagning i våtrumsvägg utförs korrekt. Så länge du har koll på var avstängningen för vattnet är kan inte så mycket gå fel, och dessutom är blandaren monterad i ett våtutrymme, så om det rinner ut lite vatten under monteringen gör det ingenting.