Tapet Baby Djungelsafari Walltastic

ART.NR: 6632370
Fondtapet Djungelsafari med högupplöst motiv i bra kvalitet från populära Walltastic. Walltastic består av ett unikt sortiment av detaljrika barntapeter med fina motiv till väldigt bra pris.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Tapet Baby Djungelsafari Walltastic

Fondtapet Djungelsafari med högupplöst motiv i bra kvalitet från populära Walltastic. Walltastic består av ett unikt sortiment av detaljrika barntapeter med fina motiv till väldigt bra pris. Motiven väcker barnens nyfikenhet samtidigt som de lockar till interagerande och lärande. Med denna tapet får du en hel vägg för barnrummet som enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt.

Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet som levereras i 12 paneler, vilket gör den väldigt enkel att hantera även för en nybörjare på att tapetsera. Du använder vanligt tapetklister för papperstapet som appliceras på tapetens baksida. Tapeten är designad i Storbritannien och tillverkad i EU. Tapeten är 100 % återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

Specifikationer

Fondtapet 244 x 305 cm
Högupplöst motiv av mycket god kvalitet
Enkel montering i 12 paneler
Väldigt prisvärd
Innehåller inga farliga ämnen
100 % återvinningsbar
Tillverkad i EU
Läs mer
Varumärke Walltastic
Leverantörens artikelnummer 40595