Termostathuvud ETH Elektronisk för Trådlös Temperaturstyrning Unisenza Plus Purmo

ART.NR: 687434976
Förnya ditt värmesystem med det elektroniska termostathuvudet ETH från Unisenza Plus, en högteknologisk lösning för trådlös temperaturstyrning. Med sin lätta konstruktion på bara 0,14 kg är detta termostathuvud inte bara effektivt utan även enkelt att installera.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Termostathuvud ETH Elektronisk för Trådlös Temperaturstyrning Unisenza Plus Purmo

Förnya ditt värmesystem med det elektroniska termostathuvudet ETH från Unisenza Plus, en högteknologisk lösning för trådlös temperaturstyrning. Med sin lätta konstruktion på bara 0,14 kg är detta termostathuvud inte bara effektivt utan även enkelt att installera. Använd det för att få en jämn och behaglig inomhustemperatur, samtidigt som du behåller full kontroll över din energiförbrukning.

  • Modell: Unisenza Plus Elektronisk Termostathuvud ETH
  • Trådlös temperaturstyrning för enkel och effektiv hantering
  • Minimal vikt på endast 0,14 kg för smidig installation


Unisenza Plus elektroniskt termostathuvud för trådlös temperaturstyrning.
Unisenza Plus elektroniskt termostathuvud (ETH) kan reglera termostatisk radiatorventil i värme- och kylsystem. ETH fungerar som en individuell radiatorstyrning eller, när den är ansluten till Unisenza Plus Gateway, fungerar trådlöst via Unisenza Plus-appen. Den har den trådlösa ZigBee för enkel integration med andra produkter i Unisenza Plus-serien, vilket skapar en smart värmelösning för hela huset.

Elektronisk styrning för värmesystem
Elektronisk styrning för elvärme och för vattenburna system är idealisk för att effektivt hantera uppvärmning och kylsystem. Med denna enhet kan du inte bara kontrollera temperaturen i ditt hem eller kontor utan också få detaljerad information om din förbrukning och systemets status. Möjligheten att ansluta till internet via trådlös eller trådbunden kommunikation gör det enkelt att styra och övervaka ditt system från distans.
  • Används för att styra värme eller kyla
  • Övervaka förbrukning och status
  • Möjliggör uppkoppling till internet via trådlös eller trådbunden kommunikation


Mått & vikt
  • Vikt: 0,14 kg


Läs mer
Varumärke Purmo

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det är kanske inte alla värmeelement som vinner priser för sin estetiska skönhet. Då är det tur att det är lätt åtgärdat med ett stiligt elementskydd som samtidigt släpper igenom den goa värmen. Bäst av allt är att det är ett roligt projekt som inte heller är så svårt eller kräver en hel arsenal av specialverktyg. Vill du så kan du även anpassa designen till just din stil.
  • Rummets storlek avgör hur mycket värmeeffekt du behöver och därmed hur stort elementet ska vara. Ofta placeras elementen under fönster för att motverka kallras – elementet bör ha samma bredd som fönstret. Effekten på elementet ska klara rummets effektbehov och beroende på hur välisolerat huset är kan detta skilja sig åt. Som tumregel brukar man ange 60-70W per kvadratmeter golvyta eller 25-30W per kubikmeter luft i rummet.