Textilplatta Kubik

Grå, flera storlekar
ART.NR: 653260
Få förändringar i hemmet ger så stor skillnad som att lägga in ett nytt golv! Med lätthanterliga plattor lägger du enkelt och snabbt ett snyggt golv som kommer att ge rummet ett lyft.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Textilplatta Kubik

Få förändringar i hemmet ger så stor skillnad som att lägga in ett nytt golv! Med lätthanterliga plattor lägger du enkelt och snabbt ett snyggt golv som kommer att ge rummet ett lyft. Det är skönt att gå på, lätt att underhålla och kommer att hänga med många år framöver.

Kubik är en heltäckande och slitstark golvplatta i textil som fungerar lika bra hemma som på kontoret. Mattan har en ljuddämpande effekt och ger ett ombonat och stilfullt intryck. Om du har eller planerar för värmegolv är det inga hinder för Kubik. Golvet är lätt att lägga och det enda du behöver är en mattkniv och lite dubbelhäftande tejp.

Klassningen för slitstyrka EN1307-33- Heavy Commercial som står för högsta styrka för användning i kommersiell = offentlig miljö.

Klassningen för brand Bfl S1 EN13501-1 vilket betyder att den har högsta brandklassningen för den här typen av textila golv.

Egenskaper

- Slitstarkt
- Tål värmegolv
- Behagligt att gå på
- Passar både hemma och i offentlig miljö
- Lätt att lägga
- Ljuddämpande

Fakta

Material: 100 % polyamid
Vikt per styck: 1,15 kg
Vikt per box, 5 m2: 23 kg

Minsta beställningsvolym är 1 box = 5 m2 och plattorna säljs alltid om hela boxar.

Mattorna tål att läggas i källarutrymmen med betonggolv då de består av 100% syntetiskt material och inte möglar. Samtidigt ska de inte hållas våta över tid då de förlorar i prestanda eller användas som golv om ytan i första hand är ämnad för förvaring och inte boende.
Läs mer
Varumärke Fibertrone
Leverantörens artikelnummer MAX005LG
Ladda ner dokument