Gasol

Behöver du en gasoltub till husvagnen, gasolvärmaren eller terrassvärmaren? Hos oss på Byggmax hittar du gasol för olika ändamål i flera olika storlekar och du kan även byta in dina tomma tuber så tar vi hand om dem och ser till att de återvinns på ett miljövänligt sätt.

Värmande för kropp och själ

Grillfesten med grannarna blir en ännu trevligare tillställning om inte gasolen till grillen tar slut innan maten är färdiglagad. Hos Byggmax hittar du gasolflaskor för olika ändamål och i olika storlekar. Se till att du har en flaska i reserv hemma för att undvika att maten inte blir klar, eller att gästerna sitter och fryser på altanen, eller i det inglasade uterummet, för att terrassvärmaren gick tom på gasol.

Sätt guldkant på friluftslivet med gasoldriven utrustning

Med gasol kan du sätta guldkant på campingturen eller friluftshelgen. I vårt sortiment hittar du både ett portabelt gasolkök, med en kokplatta, och ett litet och smidigt wok-set. Fixa till en festmåltid som dina medcampare eller friluftsvänner sent kommer att glömma. Koppla av tillsammans och njut av en god middag efter en lång vandring eller stek pannkakor på det portabla uteköket under campingsemestern. Campingköket och wok-setet går även att använda hemma i trädgården och de går att använda året runt. Bjud in grannar och vänner till glöggfest och servera glöggen på altanen eller i det inglasade uterummet och låt en terrassvärmare sprida värme över gästerna.

Köp billig gasol från Byggmax

Hos Byggmax kan du köpa nya och byta in dina tomma gasolflaskor. Ha alltid en extra flaska hemma för att undvika fadäsen att gå tom på gasol mitt i grillningen.

Läs mer
Filtrera

14 träffar

Sortera på
Primagaz
10 kg gasol till gasolflaska PK10
från 339  kr
Påfyllning, kolsyra som räcker till cirka 60 liter
från 29 95  kr
Primagaz
11 kg gasol till gasolflaska P11
från 415  kr
Primagaz
5 kg gasol till gasolflaska PK5
från 239  kr
Primagaz
11 kg gasol till gasolflaska PA11
från 415  kr
Primagaz
2 kg gasol till gasolflaska 2012
från 289  kr
Primagaz
6 kg gasol till gasolflaska P6
från 299  kr
Tomflaska, kolsyra som räcker till cirka 60 liter
från 149  kr