Elgrillar

 En elgrill ger möjligheten till grillfest även för dig som bor i lägenhet! Njut av hamburgare eller vegetariskt tillsammans med familjen med en elgrill från Byggmax.

Varför ska man grilla med en elgrill?

En elgrill är ett smidigt alternativ till vanliga grillar eftersom grillytan är varm på bara några minuter. Elgrillen är ett utmärkt alternativ om du inte har trädgård, den passar perfekt för balkongen eller andra ställen där kol- och gasolgrillar inte får användas. Genom att köpa en elgrill slipper du även os och rök som annars kan sprida sig till hemmet och grannar.

Vilken elgrill ska man köpa?

Elgrillar finns både med stativ och som bordsgrillar så det är enkelt att hitta en modell som passar just din uteplats. Elgrillen är liten och tar minimalt med plats och kan användas i stort sett överallt, allt du behöver är tillgång till el!

En viktig fråga när du köper elgrill är att fundera över hur stor grillyta du behöver. Vill du kunna laga mat till många samtidigt? Många elgrillar har även specialfunktioner och praktiska tillbehör så som vindskydd för att värmen inte ska försvinna. En bra funktion att ha kan vara löstagbara delar för enkel rengöring av grillen

5 artiklar

 1. Klämgrill Severin
  390x176x398 mm, 1800W
  Klämgrill Severin
  1395   kr /st
 2. Bordsgrill Teppanyaki Severin
  730x123x398 mm, 2200W
  Bordsgrill Teppanyaki Severin
  995   kr /st
 3. Sommarkök el Muurikka
  48cm stekhäll
  Sommarkök el Muurikka
  3995   kr /st
 4. Droppskydd elgrill Muurikka
  5-pack
  Droppskydd elgrill Muurikka
  295   kr /st

5 artiklar