Staket

Bygga staket? Köp staketet på Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du produkter från bland annat Jabo och Plus.

 

Köp staket på Byggmax

Det mest tidseffektiva och smidigaste sättet att bygga ett staket på är att köpa färdiga sektioner som du enkelt monterar direkt på stolparna. Med staketsektioner kan du skapa ditt eget profilstaket som passar din trädgård. De färdiga staketen finns i en mängd olika varianter och utföranden som enkelt klickas hem från vår webbshop. Vad passar ditt hus bäst? Klassiskt, antikt, eller trendigt? Du kommer garanterat att hitta den stil som framhäver och ramar in din tomt på allra bästa sätt. På Byggmax kan du köpa billiga staketsektioner som är enkla att montera.

 

Bygg ditt staket själv

Du kan även bygga ditt eget staket billigt med virke från Byggmax. Först och främst behöver du tänka på att välja rätt virke, desto grövre virke du använder desto stabilare blir din konstruktion. Du behöver även ha alla de rätta verktygen, riktsnöre för att mäta vart stolparna ska vara, vattenpass för att det ska bli rakt, yxa/slägga med mera. Kolla in vårt gör det själv-projekt avgränsa med spaljé för att få inspiration.

110 artiklar

 1. Staket Skagen
  150x70cm, tryckimpregnerat.
  Staket Skagen
  Pris från
  89 95 kr /st
 2. Staket 2001 JABO
  180x80cm
  Staket 2001 JABO
  749   kr /st

110 artiklar