Förvaringsboxar

Köp en praktisk förvaringsbox eller dynbox till bra pris på Byggmax både i butik och på nätet. Är du på jakt efter förvaringsboxar och mindre förvaringslösningar för utomhusbruk? Ta dig i så fall en titt i vårt sortiment! Förvaringsboxar utomhus är ett enkelt sätt att båda snygga upp och skydda dina saker utan att behöva släpa ut och in. Våra förvaringsboxar är självklart av hög kvalitet och alltid till bra priser.

Förvara dynor, cyklar och trädgårdsredskap

Förvaringsboxar passar inte bara till dynor och andra textilier som hör till dina trädgårdsmöbler utan passar även till förvaring av cyklar, leksaker,  trädgårdsredskap, flytvästar och massor av annat. En vanlig fråga vi får är Vilken förvaringsbox som passar för dynor. Det enda du behöver tänka på när du köper förvaringsbox är att matcha måtten på dynorna med boxens innermått.

Bygga förvaringsbox

På Byggmax hittar du både förvaringsboxar i robusta och tåliga material. Om du vill bygga din egen förvaringsbox så har Byggmax det rätta virket. En förvaringsbox trä blir bäst med virke av hög kvalitet.

Köp billiga förvaringsboxar hos Byggmax

Byggmax har prisvärda förvaringsboxar i olika storlekar, färger och material. Handla en dynbox för utomhusbruk på Byggmax och var säker på att få hem en kvalitetsprodukt till bästa pris.