Grästrimmer

Som ett komplement till gräsklipparen finns grästrimmern och gräsröjare som underlättar klippning i vrån och nära buskage där exempelvis robotgräsklipparen inte kommer åt. Här finner du lättstartade, kraftfulla och ergonomiska grästrimmer för bästa resultat.

Välskött trädgård med en trimmer för gräs

Alla strävar efter den perfekta och välskötta trädgården, här finner du både eltrimmer, batteritrimmer och bensintrimmer som hjälper dig att komma åt i trånga vrån för bästa möjliga resultat. Vi har grästrimmer från välkända varumärken som Black & Decker och MTD. Dags att göra gräsmattan till en wow-upplevelse med hjälp av grästrimmer från Byggmax. Du har väl inte missat att vi även har gräsklippare och näring till gräsmattan också.

Batteri- eller bensindriven grästrimmer?

Vad ska man tänka på när man köper en grästrimmer? En tumregel du kan tänka på när du ska köpa grästrimmer är att välja en bensindriven grästrimmer vid kraftigt ogräs och en smidigare, kanske lite mindre batteridriven trimmer vid lättare gräspartier. Vilken slags trimmer du ska välja beror helt enkelt på hur mycket gräs du vill ta bort. Med rätt trimmer blir jobbet dessutom både smidigt och roligt.

Vad är bra med en grästrimmer som är batteridriven?

En av fördelarna med en batteridriven trimmer framför eldriven är att du slipper förlängningssladden. Du kan enkelt använda din grästrimmer vart du vill utan att behöva tänka på vart närmsta eluttag finns. Ett tips för batteridrivna grästrimmers är att du väljer en med kort uppladdningstid och tillräckligt lång klipptid.

Gör det själv

Du har väl inte missat våra gör det själv – projekt där vi hjälper dig med en mängd olika byggprojekt och givetvis guidar vi dig från början till slut. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig att lyckas med projektet.

45 artiklar

 1. GRÄSTRIMMER SGT 226J STIGA
  25,4CC
  GRÄSTRIMMER SGT 226J STIGA
  Pris från
  1390   kr /st
 2. TRIMMER 1990 MTD
  270x270x960
  TRIMMER 1990 MTD
  2995   kr /st
 3. GRÄSTRIMMER SGT 350 STIGA
  350W 230V/50HZ
  GRÄSTRIMMER SGT 350 STIGA
  Pris från
  490   kr /st

45 artiklar