Motorsåg och kedjesåg

Köp din nya motorsåg direkt på Byggmax hemsida och få en snabb och säker leverans. Vi har många olika varianter av kedjesågar, stångsågar, multimaskiner och motorsågar från populära varumärken som Black & Decker eller WOLF-Garten.

Effektiv sågning med motorsåg

En motorsåg använder man när man behöver såga så pass mycket material att en vanlig handsåg kräver för mycket jobb. Med en ordentlig motorsåg blir jobbet lättare och går fortare. Med en motorsåg blir arbetet med sågning effektivt. Användningsområdena är också fler än med en handsåg. Du kan till exempel såga ved, såga av oönskade grenar och trimma buskar med grövre grenar.

Rätt skyddsutrustning till motorsågen

När du arbetar med en elektrisk motorsåg är det mycket viktigt att du använder rätt skyddsutrustning. Även en mycket van användare kan råka ut för olyckor, dessutom kan människor och djur omkring påverka din koncentration. Hos oss på Byggmax hittar du skyddsutrustning som hörselskydd, skyddsglasögon och handskar.

Eldrivna eller bensindrivna motorsågar och kedjesågar

En motorsåg eller kedjesåg som det också kallas är inte alltid elektrisk. Motorsågar kan även drivas av bensin. Ska du fälla grova träd kan en bensindriven motorsåg vara att föredra. De eldrivna motorsågarna ansluts till eluttag med hjälp av en sladd eller är batteridrivna och laddas upp innan användning.  Innan du köper motorsåg kan du fundera på vad du ska använda din kedjesåg till samt hur ofta du kommer ha den i bruk.

Hitta billiga motorsågar och kedjesågar på Byggmax

Om du ska köpa motorsåg så gör du det på Byggmax online eller i butik. I vårt sortiment kan du köpa elektrisk kedjesåg, stångsåg, batteridriven motorsåg och bensindriven motorsåg.

26 artiklar

 1. Mossrivare Black & Decker GD300-QS
  600W
  Mossrivare Black & Decker GD300-QS
  Pris från
  1099   kr /st
 2. MOTORSÅG SP 386 STIGA
  1,60 kW 38,5CC 14 TUM
  MOTORSÅG SP 386 STIGA
  Pris från
  1995   kr /st
 3. Motorsåg TS4518 Texas
  45 cc
  Motorsåg TS4518 Texas
  2149   kr /st
 4. Motorsåg CSX4000 Texas
  40 V
  Motorsåg CSX4000 Texas
  1595   kr /st

26 artiklar