Blomkrukor och Blomlådor

Hos oss hittar du ett stort urval av krukor och blomlådor att pryda trädgården med. Krukorna är givetvis anpassade efter det svenska klimatet och kan därför stå ute året runt. Kvalitet till ett bra pris med andra ord. Gillar du stilrent eller kanske lite mer retro? Vi har blomkrukor stora som små i en mängd olika utseenden och former från kända varumärken som bland annat HORTUS och PLUS. Matcha pergolan eller utemöblerna som du har på altanen eller balkongen med våra otroligt vackra krukor och blomlådor. Självklart har vi även alla fina blommor du vill plantera dina nya blomlådor.

Blomlådor utomhus höjer mysfaktorn

Stora blomlådor ger möjlighet till fler eller större blommor och växter. Precis som en blomlåda på ben kan dessa enkelt placeras på altanen, i trädgården eller på balkongen där du har lite större yta. Att placera blomlådor utomhus i trädgården höjer mysfaktorn!

Hur fäster man blomlådan på fönsterblecket?

Att ställa blomlådan på fönsterblecket att är inget vi rekommenderar då det finns risk att blomlådan trillar ner när det blåser. Istället kan du fästa blomlådan i balkongräcket med hjälp av balkongfästen, mät ut både blomlådan och balkongräcket för att hitta ett som passar. Vanligtvis kan du fästa de utan några specifika verktyg.

Gör det själv för blomfantasten

Byggmax är av och för hemmafixaren och kan du inte helt själv så kan vi hjälpa dig att nå drömmen, vare sig du ska bygga ditt eget hus, staket eller altan. För dig som älskar blommor och växter har vi en hel del olika DIY-projekt som vi kan rekommendera. Bygg din egen blomsterstege som ger plats för mycket grönska på liten yta. Ett annat enkelt projekt är att bygga en alldeles egen sticklinglinglåda. I lådan ryms ca 15 små sticklingkrukor. Perfekt att starta med!

Eller ett projekt för dig som spenderar mycket tid med sina plantor, ett stabilt, praktiskt och framför allt ett vackert planteringsbord där du kan spendera timmar med dina växter. Spana in fler av våra gör det själv – projekt här!

Köp billiga blomkrukor och blomlådor på Byggmax

Vare sig du är ute efter en liten eller stor blomsterlåda, en blomlåda på ben eller kanske till och med blommor och blomjord så hittar du allt du söker för ditt utomhusprojekt hos oss.

135 artiklar

 1. Whiskeytunna
  Acacia wood
  Whiskeytunna
  Pris från
  349   kr /st
 2. WHISKEYTUNNA
  WHISKEYTUNNA
  Pris från
  299   kr /st
 3. Kruka 50x40 cm
  Cortenstål
  Kruka 50x40 cm
  Pris från
  799   kr /st
 4. Kruka 80x40x40 cm
  Cortenstål
  Kruka 80x40x40 cm
  Pris från
  999   kr /st
 5. Krukset Sicilia 25 cm Sand Grey
  Sand grey
  Krukset Sicilia 25 cm Sand Grey
  Pris från
  169   kr /st
 6. Krukset Sicilia 33 cm Terracotta
  Terracotta
  Krukset Sicilia 33 cm Terracotta
  Pris från
  349   kr /st
 7. Vägghängd kruka Tina
  24x16 cm, Svart
  Vägghängd kruka Tina
  Pris från
  149   kr /st

135 artiklar