Träpanel Thermo Furu 20x140 Kärnsund

Finns i flera längder
ART.NR: 611069
Termopanel Furu är ett miljövänligt alternativ som har en hög motståndskraft mot röta på grund av den värmebehandling trämaterialet har gått igenom. Minsta ordervärde vid köp av Kärnsunds artiklar är 3000 SEK
Läs mer
Längd:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Träpanel Thermo Furu 20x140 Kärnsund

Termopanel Furu är ett miljövänligt alternativ som har en hög motståndskraft mot röta på grund av den värmebehandling trämaterialet har gått igenom. Termopanel Furu är en värmebehandlad panel som har en jämn brun nyans som om den lämnas obehandlad med tiden blir silvergrå, och smälter då på ett naturligt sätt in i omgivningen. Värmebehandlingen gör också att panelen har en bra formstabilitet och är mindre benägen att spricka än traditionell panel.
Läs mer
Varumärke Kärnsund
Leverantörens artikelnummer PEFC432201403000RX
Ladda ner dokument

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med generösare regler gällande vad och hur man får bygga på sin tomt så har intresset de senaste åren ökat för att bygga komplementbyggnader. Attefallshuset Louise är ett rymligt fritidshus med en golvyta på över 23 kvm och dessutom ett mysigt loft på nästan 10 kvm. Varför inte bygga ett tonårsboende på tomten eller en gäststuga som du dessutom kan hyra ut och få in en slant på?
  • Ett hus med träpanel som fasadbeklädnad kan varieras nästan i det oändliga, både utifrån val av panelbräda men också hur den monteras. Dessutom kan panelen målas i valfri kulör eller i en kombination av kulörer, vilket skapar ännu flera möjligheter. På så sätt kan ett hus få ett klassiskt uttryck eller en väldigt modern touch. Valet är ditt och det börjar här!