Blåbärsbuske

Du behöver inte ta dig hela vägen till skogen för att plocka blåbär, plantera blåbärsbuskar i din trädgård och du har dessa härliga bär strax utanför dörren. Blåbär är inte bara väldigt nyttiga, de är en god smaksättare till allt från bakverk till frukostfilen. Dessutom är det en vacker prydnad till trädgården. I vårt sortiment finns flera olika sorters blåbärsbuske med olika smaker.

Skötsel av blåbärsbuske

När du ska plantera en blåbärsbuske är det bäst att välja en solig och skyddad plats. För att blåbärsbusken ska trivas allra bäst bör det vara en jord som har lågt ph-värde som är porös och fukthållande. Det finns olika sorter av blåbärsbuskar att välja mellan, inklusive hög- och lågbuskar, samt olika varianter med olika mognadstider. När du väljer en sort är det viktigt att tänka på trädgårdens förhållanden, såsom jordmån och solläge.

Köp blåbärsbuske hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av blåbärsbuskar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken blåbärsbuske som vi kan erbjuda.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.