Krusbärsbuske

Krusbär är en underbar och lättodlat bär som är perfekt för hemträdgårdar. En krusbärsbuske kan producera rikligt med bär under flera år om du tar hand om den på ett bra sätt. Kika i vårt sortiment för att hitta en krusbärsbuske till din trädgård.

En bra plats för din krusbärsbuske

Krusbärsbuskar trivs bäst i soliga områden med väldränerad jord. De kan också växa bra i lättskuggade områden, men solen hjälper till att producera mer frukt. Tänk på att välja en plats som ger tillräckligt med utrymme för att busken ska kunna växa och bli stor.

Välj rätt sort av krusbärsbuske

Det finns flera olika sorter av krusbärsbuskar att välja mellan. Vissa sorter producerar stora bär medan andra producerar mindre bär. Du kan också välja mellan olika smaker och färger på bären, såsom röda, gröna eller gula. Tänk på vilken sort som passar dina preferenser och behov.

Skötsel av krusbärsbuskar

För att din krusbärsbuske ska fortsätta producera frukt år efter år är det viktigt att den sköts ordentligt. Detta inkluderar beskärning av busken på rätt sätt för att främja ny tillväxt, samt regelbunden gödsel och annat näringstillskott. Tänk också på att vattna din krusbärsbuske för att undvika uttorkning.

Köp krusbärsbuske hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av krusbär som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken krusbärsbuske som vi kan erbjuda.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.