Vinbärsbuske

Vinbärsbuskar är en av de mest mångsidiga och lättodlade växterna för trädgårdar. Dessa buskar ger inte bara färg till din trädgård utan också en hälsosam och utsökt skörd. Kika i vårt sortiment för att hitta en vinbärsbuske som passar till din trädgård.

Fördelar med vinbärsbuskar

Vinbärsbuskar är en fantastisk växt för din trädgård av flera anledningar. Vinbärsbären är fulla av antioxidanter, vitaminer och mineraler som främjar en god hälsa. De är även en av de mest lättskötta växterna för trädgårdar, dessutom är de ganska tåliga mot olika klimatförhållanden. Vinbärsbuskar ger en tidig skörd, vanligtvis från juni till juli. Detta gör dem till en av de första fruktträden som kan skördas under sommarsäsongen.

Skötsel av vinbärsbuskar

För att få dina vinbärsbuskar att trivas och växa hälsosamt bör du välja en halvskuggig plats med minst sex timmars direkt solljus per dag. Vinbärsbuskar behöver regelbunden vattning, särskilt under torra perioder. Se till att vattna dem regelbundet, men undvik att övervattna. Du behöver även gödsla busken regelbundet, använd en organisk gödsel för att ge växterna de näringsämnen de behöver. Kom även ihåg att beskära vinbärsbusken regelbundet för att behålla sin form och öka skörden. Beskär dem på våren eller tidigt på sommaren.

Köp vinbärsbuske hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av vinbär som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken vinbärsbuske som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

1 träff

Sortera på
Omnia Garden
Finns i flera varianter
Från 255  kr