Schersmin

Vad är en trädgård utan vackra blommande växter, en schersminbuske är inte bara vacker att se blomma utan den doftar även väldigt gott. Schersmin är en lättodlad prydnadsbuske som är lätt att sköta om, vad mer kan man önska sig till sin trädgård. Tänk på att olika sorter av schersmin doftar olika och olika starkt, välj efter tycke och smak.

Skötsel för schersminbusken

Schersminen ska planteras på en solig plats som gärna får ha en vandrande skugga under dagen. Plantera i näringsrik och väldränerad jord för en extra välmående prydnadsbuske.

Ta hand om din schersmin efter blomning

När schersminen har blommat klart är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt för att förbereda den inför nästa säsong. Detta inkluderar att gallra växten på ett lämpligt sätt, ta bort döda blommor och gödsla jorden för att ge växten näring. Tar du hand om din schersmin kommer den bli frodig och blomma rikligt även nästa säsong.

Köp schersmin hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av schersmin som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken schersminbuske som vi kan erbjuda.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.