Rosor

Har du en dröm om en alldeles egen rosträdgård? Genom att plantera rosor kan du göra drömmen verklighet, allt du behöver är rätt förutsättningar. Välj bland flera olika sorters rosor hos oss på Byggmax och få rosträdgården som du alltid drömt om.

Rosor – både vackra och väldoftande

Rosor har funnits som symbol i årtusenden, och kanske främst som kärlekens symbol. Det är lätt att förstå, rosor är både otroligt vackra och doftar ljuvligt. Att få in den mytomspunna rosen på hemmaplan behöver inte vara krångligt. Rosor vill vid plantering ha en solig plats, gärna mot en vägg eller spaljé, en näringsrik och väldränerad jord samt beskärning av vissna blommor för att blomma rikligt. Tänk också på att olika rossorter trivs i olika växtzoner, så välj rossort utifrån din växtzon. En del rossorter har en kort blomningstid medan andra blommar hela sommaren. Andra rossorter remonterar, vilket betyder att de har en återkommande blomning under säsongen. Glöm inte att skydda dina rosor under vintern. Med rätt plantering och rätt skötsel kommer du kunna njuta av dina rosor i många år framöver.

En värld av trädgårdsmöjligheter med rosor

Det finns mängder av olika sorters rosor i olika färger så här finns alla möjligheter att vara kreativ. Har du begränsat med plats finns det rosor för plantering i kruka som blir fint både på balkongen och uteplatsen. Plantera rosorna ensamma eller i grupp för ett färgsprakande intryck. I en trädgård kan du välja ut rosor och skapa en rosrabatt tillsammans med andra perenner. Eller varför inte skaffa en rosbuske att ha i trädgården? En del rosor är så kallade klätterrosor vilket blir magiskt på en spaljé, ett staket eller i en pergola. Välj rosor utifrån dina önskemål och förutsättningar och du kommer få en sagolik utomhusmiljö.

Köp rosor till bra pris hos Byggmax

Rosor kommer verkligen ge skönhet till din trädgård, balkong eller uteplats. På Byggmax erbjuder vi ett brett sortiment av rosor till bra pris. Beställ hem dina rosor tryggt och bekvämt på vår hemsida idag.

filter-white Filtrera

19 träffar

Sortera på
Omnia Garden
Finns i flera varianter
Från 285  kr
Omnia Garden
Finns i flera varianter
Från 325  kr
Omnia Garden
Finns i flera varianter
535  kr