Klätterros

Klätterrosen är en vacker och populär växt som kan göra underverk för din trädgård. Denna rosartade växt är perfekt för att klättra upp längs väggar, staket eller pergolor, och skapar en vacker och romantisk atmosfär. Klätterrosen är en populär växt bland trädgårdsentusiaster, och det finns många olika sätt att använda den på. Förutom att den kan klättra uppåt kan den även användas för att skapa vackra blomsterbågar, eller för att pryda trädgårdens entré.

Få klätterrosen att trivas/h2>

Klätterrosen finns i många olika sorter, från enkla vildrosor till stora blomsterpraktverk. Oavsett vilken sort du väljer är klätterrosen en tålig och lättskött växt som kan trivas i många olika klimat och jordtyper. För att odla klätterrosor behöver du först välja en lämplig plats i trädgården, med tillräckligt med sol och en växtstöd som den kan klättra upp längs. Se till att jorden är lucker och näringsrik, och tillsätt gärna kompost eller annat organiskt material för att förbättra jordstrukturen. När du väl har planterat klätterrosen är det viktigt att se till att den får tillräckligt med vatten och näring under hela säsongen. Ge växten en bra dos gödsel på våren, och se till att vattna den regelbundet under torra perioder.

Köp klätterros hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av klätterrosor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken klätterros som vi kan erbjuda.

Filtrera

2 träffar

Sortera på
Omnia Garden
Finns i flera utföranden
1 025  kr
Omnia Garden
Finns i flera utföranden
1 025  kr