Trädgårdstraktor Bensindriven AT4 84 A 352cc Alpina

ART.NR: 687234503
AT4 84 A drivs av en encylindrig STIGA-motor på 352 cc och har en klippbredd på 84 cm. 200-liters uppsamlare medföljer.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trädgårdstraktor Bensindriven AT4 84 A 352cc Alpina

AT4 84 A drivs av en encylindrig STIGA-motor på 352 cc och har en klippbredd på 84 cm. 200-liters uppsamlare medföljer. Mulchingkit finns som tillval.

  • Kan samla upp till 200 l klippt gräs
  • Encylindrig, pålitlig och kraftfull STIGA-motor
  • Tack vare klippaggregatet på 84 cm är det enkelt att klippa trädgårdar på upp till 3000 m²
  • Välj mellan sju olika klipphöjder som passar behoven för din trädgård
  • Enkel knivinkoppling tack vare elektromagnetisk koppling


Med den prisvärda Alpina AT4 84 A kommer du att uppleva användarvänlighet, utmärkt produktivitet och klassledande mångsidighet! Den överlägsna mångsidigheten är en kombination av tre klipplägen (uppsamling, mulching och bakutkast), sju klipphöjder och en manuell växellåda med flera växlar. Det gör maskinen anpassningsbar och undviker problem när du klipper under olika gräsförhållanden och i olika typer av terräng. Kärnan i AT4 84 A är en encylindrig STIGA ST350-motor på 352 cc som ger bakhjulen och knivarna en effekt på hela 5,8 kW. En medelstor klippbredd på 84 cm är den perfekta kompromissen mellan arbetstakt i stora områden och manövrerbarhet i trånga områden. Den elektromagnetiska kopplingen innebär att du kan koppla in knivarna snabbt utan att spilla tid. AT4 84 A har försetts med en uppsättning antiskalperingshjul för att förhindra att klippaggregatets hörn gräver ner sig i ömtåliga ytor vid manövrering i sluttningar. Du får även kraftfulla strålkastare som gör att du kan klippa gräset även när det börjar bli mörkt och en robust frontstötfångare som skyddar vid påkörning fram.

Uppsamlare med stor kapacitet
Tack vare den rymliga gräsuppsamlaren på 200 liter kan du klippa och samla upp gräset under långa arbetspass utan behöva stanna och tömma säcken.

Upplev lätthet
Tryck bara på en knapp och klipp!

Hur högt ska gräset vara?
Du väljer enkelt mellan sju förinställda klipphöjder, beroende på vad du och din trädgård behöver!

Läs mer
Varumärke Alpina