Trappa Cork Style6 U-form Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687192144
Med enastående bredd och djup i trappstegen blir trappan säker och bekväm att använda.
Läs mer
Färg:
Material:
Antal Steg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Cork Style6 U-form Dolle

Med enastående bredd och djup i trappstegen blir trappan säker och bekväm att använda. Den modulära trappan CORK kan skräddarsys för att tillgodose dina behov.

Bekväm, praktisk och mångsidig
CORK trappan finns i en rad olika former och designs. Den spartrappan kombinerar ett modernt utseende med praktisk funktion. Trappans djupa och breda steg är både bekväma att gå på och helt säkra. 11-15 trappsteg i massivt trä ingår för CORK-trappor med en golv-till-golvhöjd på upp till 360 cm. När du installerar stegen med mer än 13 steg måste en stabiliserande stödstolpe installeras med. Detta ingår i paketet. För en lägre trappa tas överflödiga steg enkelt bort. Stegen har en hållbar och reptålig yta som är lätt att underhålla tack vare den halvblanka lacken. Höjden på varje steg kan ställas in mellan 18,5 och 22,5 cm.

Skapa din egen design som passar ditt hem
CORK kan installeras i en rak, kvartssvängd eller halvsvängd form med ett urval av steg och räcken I eleganta färger. Välj den design som passar ditt hem och din inredningsstil väst. Den kvarts- eller halvsvängda formen kan placeras var som helst i trappan så att den passar dina individuella behov. Fyra väggfästen ingår i förpackningen. Två av dessa krävs om du väljer en kvartssvängd form och alla fyra krävs om du väljer en halvsvängd form. Balustrarna är monterade på utsidan och fästs i två steg för att maximera komfort och stabilitet. Detta gör även trappstegen lättare att rengöra. Balustrarnas övre del är gjord av pulverlackerat aluminium som ger en förstklassig finish. Räckena är pulverlackerade i samma moderna halvblanka färg som trappans strukturella element. Handledaren är gjort av samma massiva trä som trappstegen. Enkel och elegant!Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Detaljerna ligger i designen!
CORK-trappan har utvecklats med fokus på design ända in i minsta detalj. Skydd för små skruvar och monteringar ingår. Detta gör din trappa elegant, elegant och minimalistisk. Ett skyddsräcke för repos kan köpas i samma design som din trappa för extra känsla och säkerhet. Trappan kommer med ett ensidigt räcke. För att öka säkerheten kan ytterligare ett trappräcke köpas till. För att förbättra barnsäkerheten kan du installera barnlister under trappstegen för att säkerställa att barn inte kan krypa eller fastna mellan stegen. Listerna finns tillgängliga i färger som matchar trappan efter eget val.

Mätnings guide till din nya trappa
Var uppmärksam på att denna trappa är designat till rum med en våningsskillnad på minst 20 cm. Ledstången levereras i längder om 150 cm.


Modulära trappor
En så kallad modultrappa är en innertrappa som levereras i olika trappmoduler och består av en mittsektion i metall och steg i trä. Eftersom det är en trappa som kommer i moduler är den också enklare att installera. Våra modulära trappor är alla inredda trappor och finns som antingen kvartsvridna trappor, halvvridna trappor eller raka trappor. Se trapputbudet nedan om du letar efter invändiga trappor till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle