Trappa Dallas L-form Dolle

Finns i flera färger
ART.NR: 687192263
Trappan finns som antingen rak eller kvartssvängd, båda med 11 multiplexsteg i lackerad bok.
Läs mer
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Dallas L-form Dolle

Trappan finns som antingen rak eller kvartssvängd, båda med 11 multiplexsteg i lackerad bok. Den maximala höjden är 300 cm och det är möjligt att köpa skyddsräcke för trappavsats.

Enkel, lätt och mångsidig trappa
DALLAS är i sin enkelhet en vanlig spartrappa, med en ljus diskret design. Trapporna finns i rak form eller 1/4 svängd, båda med 11 multiplexsteg i lackerad bok, där maximal höjd från golv till golv är 300 cm. Det är möjligt att ta bort ett eller flera steg om höjden är mindre än 300 cm. Varje steg kan justeras till mellan 19 och 25 cm. Räcke och ledstång fästs på två steg med ett avstånd på 13,2 cm och ökar båda komfort och stabilitet. DALLAS trappan kan monteras på bara en dag, tack vare dess enkla och modulära konstruktion. Trappans stålkonstruktion är pulverlackerad och ledstången är gjorda av färgad UV-beständig PVC, vilket gör trappan mycket slitstark. Lägg till extra räckeståndare för att minska avståndet mellan balustrarna från 13,2 cm till 5,4 cm DALLAS finns i flera moderna färger med en halvblank yta. Välj den design som bäst passar dina behov och inredningsstil.

En fin kombination av säkerhet och bekvämlighet
DALLAS är en solid och slitstark trappa skapad för vardagligt bruk. Trappan är certifierad och uppfyller gällande lastkrav i enlighet med europeiska byggföreskrifter (EUROCODE). Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering. Som standard levereras trappan med ett räcke på ena sidan och ytterligare räcken till den andra sidan kan köpas till. För att öka säkerheten för barn kan du lägga till barnlister, som monteras nedan stegarna och minskar det fria avstånd däremellan. Det är även möjligt att lägga till ett skyddsräcke till toppen av trappan, vilket ger en fin och säker finish på trappan. Avsluta med DOLLE täcklock kit, som är utformad för att dölja skruvarna som används för att säkra trappan.

Mätnings guide till din nya trappa
Var uppmärksam på att denna trappa är designat till rum med en våningsskillnad på minst 20 cm.

Läs mer
Varumärke Dolle