Trappa Dubai Classic IIII Rak Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687194429
DUBAI är en modern och Skandinavien-inspirerad huvudtrappa med trappsteg i oljad bok, högsta komfort och ett överflöd av designmöjligheter när det kommer till konstruktion, färg, trä och räcke.
Läs mer
Antal Steg:
Färg:
Steg:
Bredd:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Dubai Classic IIII Rak Dolle

DUBAI är en modern och Skandinavien-inspirerad huvudtrappa med trappsteg i oljad bok, högsta komfort och ett överflöd av designmöjligheter när det kommer till konstruktion, färg, trä och räcke. Skräddarsy trappan efter dina behov och din inredningsstil.

Modern huvudtrappa med högsta komfort
DUBAI är en modern och Skandinavien-inspirerad huvudtrappa, som med sin lätta och eleganta design passar perfekt in i den nordiska, moderna stilen. Trappan är en huvudtrappa och lämpar sig därför som en trappa mellan hemmets olika våningsplan. DUBAI-trappan har 11–16 trappsteg och passar en takhöjd på 204–357 cm. DUBAI har en trappbredd på 80-90 cm samt breda och djupa trappsteg på antingen 30 x 80 cm eller 30 x 90 cm , vilket ger trappan exceptionell säkerhet, användarvänlighet och komfort. Till trappan finns det räcken, barnlister och räcke för trappavsatser som tillval. Trappans modulära design gör den lätt att installera.

Ett överflöd av anpassningsmöjligheter
DUBAI kommer i antingen rak, kvartsvängd eller halvsvängd modell, och har en unik och justerbar konstruktion som enkelt kan anpassas efter ditt hem och dina behov. Trappan har fullt justerbar trapphöjd, steghöjd och platsbehov i rummet, vilket gör trappan till ett säkert och flexibelt val, då den kommer att passa alla behov. Utöver trappans innovativa och flexibla konstruktion har trappan även ett överflöd av anpassningsmöjligheter när det kommer till färg, trä och räckestyp, så att du enkelt kan få trappan att passa just din inredningsstil och ditt favoritträ. Trappans stålkonstruktion finns i fyra färger: vit, svart, antracit och pearl grey – alla med en halvblank finish. Dessutom finns trappan med trappsteg och matchande ledstänger i tre olika träslag: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Träet är förseglat med olja, vilket både framhäver träets estetiska kvaliteter och säkerställer en vacker, naturlig finish. Räckena på DUBAI finns i tre varianter, som bl. a. varierar beroende på typ av ribbor och antalet ribbor. Både trappans steg och ledstänger är tillverkade av FSC®-certifierat trä.

Mätnings guide till din nya trappa
Ledstången levereras i längder om 150 cm. Eftersom trä är en naturprodukt kan träets naturliga färg variera från trappa till trappa. Därför kan färgigenkänningen av bilderna inte alltid återspegla träets färg en-till-en.


Välj träslag för trappsteg och ledstång
Trappan DUBAI finns med trappsteg och matchande ledstång i tre olika träslag: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Både trappstegen och ledstången är tillverkade av FSC®-certifierat trä av hög kvalitet som behandlats med olja, vilket både framhäver träets estetiska egenskaper och ger en vacker och naturlig finish. Njut av den varma och mjuka träkänslan i både trappsteg och ledstång.

Prisvärda huvudtrappor som kan anpassas till alla trappor.
DUBAI är en revolutionerande prefabricerad huvudtrappa inomhus som är lämplig som trappa mellan olika nivåer i hemmet. Med DUBAI kan du skapa ett enhetligt utseende för hela trappan och trappavsatsen, vilket gör DUBAI till en trappa som är särskilt idealisk för öppna planlösningar.

Unik rörlighet
DUBAI-trappan har en unik design med ultimat flexibilitet och rörlighet, som enkelt kan anpassas till ditt hem och dina behov. Trappan har 100% justerbar trapphöjd, stighöjd och rumsavlastning, vilket gör den till ett säkert och flexibelt val eftersom den passar alla behov. Den modulära konstruktionen garanterar också enkel installation.

Låt trappsteg och ledstång matcha golvet
Trappan har en mängd anpassningsmöjligheter när det gäller färg, träslag och typ av räcke. Det innebär att du enkelt kan matcha trappan med din inredningsstil och favorit-träslag. Trappan DUBAI finns med trappsteg och matchande ledstång i tre olika träslag: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Både trappstegen och ledstången i trä är tillverkade av FSC®-certifierat trä av hög kvalitet som förseglats med olja, vilket både framhäver träets estetiska egenskaper och ger en vacker och naturlig finish.

Innovativ trappdesign anpassad till din trappa
Skapa ett unikt utseende genom att anpassa trappans design till trappans behov och begränsningar. DUBAI finns som rak, kvartsvriden eller halvvriden och har en unik och justerbar design som enkelt kan anpassas till ditt hem och dina behov.

Läs mer
Varumärke Dolle