Trappa Dublin Style6 L-form Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687193377
Den flexibla, eleganta och modulära DUBLIN-trappan är gjord av FSC®-certifierat trä, passar in i de flesta hem och är lätt att installera.
Läs mer
Bredd:
Antal Steg:
Material:
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Dublin Style6 L-form Dolle

Den flexibla, eleganta och modulära DUBLIN-trappan är gjord av FSC®-certifierat trä, passar in i de flesta hem och är lätt att installera.

Spartrappa med en högfunktionell design
Denna spartrappa kombinerar elegant form med smarta funktioner. Med en mängd olika format och mönster kan trappan anpassas till trånga utrymmen utan att förlora sitt fina utseende. DUBLIN är en lätt trappa med modern design. 11-15 massiva trästeg ingår som ger en maximal golv-till-golvhöjd på 360 cm. Ved 13-15 stege är det nödvändigt att installera stödstolparna som ingår i paketet. Om golv-till-golvhöjden inte är nödvändig avlägsnas steg helt enkelt tills önskad höjd nås. Trappans ytor är otroligt slitstarka, tål repor och är lätta att underhålla tack vare den halvblanka ytan. Höjden på varje steg kan justeras mellan 18,5 och 22,5 cm.

Hur du än vill ha det!
DUBLIN kan installeras i rak form samt i en kvarts- eller halvsvängd form, med ett urval av trappsteg, räcken och eleganta färger. Välj helt enkelt den design som matchar din stil och inredning. Kvarts- eller halvsvängningen kan placeras var som helst på trappan i linje med dina behov. Fyra väggfästen ingår i förpackningen. Två behövs om du installerar trappan med kvartsvängd form och alla fyra behövs om du installerar den med halvsvängd form. Eftersom balustrarna är monterade på trappstegens utsida maximeras fotutrymmet när du går på trappan. Balusterarna är fästa på två trappsteg vardera för att optimera komfort och stabilitet - samt göra trappstegen enklare att rengöra! Balustrarnas toppelement är gjorda av pulverlackerat aluminium för en förstklassig finish. Räckena är pulverlackerade i samma moderna halvblanka färger som trappan. Ledstången är gjorda av massivt trä för att matcha trappstegen. Så enkelt, men ändå så elegant! Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Detaljerna ligger i designen!
DUBLIN-trappan är utvecklad med fokus på designfinish och paketet innehåller täckning för att dölja skruvar och monteringar för en snygg och elegant trappa. För att lägga till de visuella detaljerna och öka säkerheten går det att montera skyddsräcken vid trappavsatsen. Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. För att förbättra både säkerhet och bekvämlighet kan ytterligare ett trappräcke köpas separat. För att förbättra barnsäkerheten kan du installera barnlister under trappstegen för att säkerställa att barn inte kan krypa eller fastna mellan stegen. Listerna finns tillgängliga i färger som matchar trappan efter eget val.

Mätnings guide till din nya trappa
Var uppmärksam på att denna trappa är designat till rum med en våningsskillnad på minst 20 cm. Ledstången levereras i längder om 150 cm.


Modulära trappor
En så kallad modultrappa är en innertrappa som levereras i olika trappmoduler och består av en mittsektion i metall och steg i trä. Eftersom det är en trappa som kommer i moduler är den också enklare att installera. Våra modulära trappor är alla inredda trappor och finns som antingen kvartsvridna trappor, halvvridna trappor eller raka trappor. Se trapputbudet nedan om du letar efter invändiga trappor till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle