Trappa Frankfurt Classic II U-form Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687192965
FRANKFURT är en spartrappa som kombinerar komplett komfort med bra flexibilitet i en snygg design.
Läs mer
Färg:
Material:
Antal Steg:
Bredd:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Frankfurt Classic II U-form Dolle

FRANKFURT är en spartrappa som kombinerar komplett komfort med bra flexibilitet i en snygg design.

Praktisk trapp i en elegant design
FRANKFURT är en modulär trappa designad för dig som saknar utrymme men inte vill äventyra säkerhet, komfort och kvalitet. Våra steg och räcken är gjorda av högkvalitativt FSC®-certifierat trä som är speciellt utvalt för att ge en exklusiv och elegant trappa. Strukturelementen är gjorda av pulverlackerat stål i olika färger med en halvblank yta – för en naturlig elegans. Med den modulära designen är trappan enkel att installera. En enkel videoguide ingår där du kan se hur du själv kan installera din nya trappa - enkelt och snabbt.

Anpassningspar för att passa ditt rum
Genom att forma trappans modulära struktur till ditt rum skapas ett helt unikt intryck. FRANKFURT finns i rak, kvartssvängd eller halvsvängd form. Upp till 13 steg ingår, vilket ger en maximal golvhöjd på 301 cm. Varje steg har en justerbar höjd mellan 18,5 och 21,5 cm. Det är möjligt att anpassa svängningen för kvarts- eller halvsvängda trappor efter individuella behov. Väggfästen ingår för att öka trappans stabilitet. Våra steg och räcken är gjorda av högkvalitativt FSC®-certifierat trä förseglat med olja. Trapporna har fått en miljövänlig ytbehandling för att lyfta fram de estetiska elementen i träet med en naturlig finish. Njut av känslan av en trappa med kvalitetsträ! Räckena är pulverlackerade i samma moderna halvblanka färg som strukturelementen och även gjorda i samma massiva träsort som de trappsteg du väljer - så enkelt och så elegant! Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Detaljerna ligger i designen!
FRANKFURT trappan är framtagen med fokus på design finish och förpackningen innehåller täckning för att dölja skruvar och monteringar. Resultatet är då en vacker trappa med rena linjer och ett enkelt, elegant utseende. Skapa en fin visuell touch och extra säkerhet genom att lägga till räcken till trappavsatsen i samma design som ditt trappräcke. Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. För att öka både säkerhet och komfort kan ytterligare ett trappräcke läggas till och köpas separat. Barnlister kan tilläggas för att säkerställa att barn inte kan krypa eller fastna mellan stegen. De monteras under varje steg och finns i färger som matchar resten av din valda trappa.

Mätnings guide till din nya trappa
Var uppmärksam på att denna trappa är designat till rum med en våningsskillnad på minst 20 cm. Ledstången levereras i längder om 150 cm.


Modulära trappor
En så kallad modultrappa är en innertrappa som levereras i olika trappmoduler och består av en mittsektion i metall och steg i trä. Eftersom det är en trappa som kommer i moduler är den också enklare att installera. Våra modulära trappor är alla inredda trappor och finns som antingen kvartsvridna trappor, halvvridna trappor eller raka trappor. Se trapputbudet nedan om du letar efter invändiga trappor till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle