Trappa Hamburg Classic III U-form Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687192437
HAMBURG-trappan kan skräddarsys och erbjuder exklusiva och eleganta designalternativ som kan anpassas efter dina behov och önskemål.
Läs mer
Färg:
Material:
Antal Steg:
Bredd:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Hamburg Classic III U-form Dolle

HAMBURG-trappan kan skräddarsys och erbjuder exklusiva och eleganta designalternativ som kan anpassas efter dina behov och önskemål.

Utsökt komfort med högkvalitativa material
Den modulära trappan HAMBURG är designad för kunder som saknar utrymme med vägran att kompromissa med komfort och säkerhet. Våra steg och skyddsräcken är gjorda av högkvalitativt FSC®-certifierat trä förseglat med olja. Trappan är täckt med en miljövänlig ytbehandling som belyser träets naturliga estetiska detaljer för att säkerställa en extraordinär finish. Njut av den härliga mjuka känslan av kvalitetsträ! Trappans strukturella element är gjorda av pulverlackerat stål i flera färger med en halvblank yta. Detta tillför en mycket speciell stil till trapporna. Med en modulär design blir trappan lätt att installera. Följ den enkla installationsvideon så blir din eleganta trappa klar på bara en dag.

Anpassa trappan till ditt hem
Skapa ett unikt intryck i ditt hem genom att anpassa trappformatet till rummets behov. HAMBURG finns i rak form, kvarts- och halvsvängd med möjlighet till upp till 14 steg som ger en maximal höjd från golv till golv på 322 cm. Varje steg har en justerbar höjd mellan 18,5 och 21,5 cm. Trappans kvarts- eller halvsväng kan placeras med hänsyn till individuella behov. Väggfästen ingår för att säkerställa hög stabilitet i trappan. Breda och djupa trappsteg I kombination med ett stabilt skyddsräcke gör trappan otroligt säker och bekväm att använda. Räckena är pulverlackerade i samma moderna, halvblanka färger som strukturelementen och ledstången är också gjord i samma massiva, oljebehandlade trä som den stegtyp du väljer. Enkelt men ändå elegant.

Design med fokus på detaljer!
HAMBURG trappan är framtagen med fokus på design finish och förpackningen innehåller täckning för att dölja skruvar och monteringar. Resultatet är då en vacker trappa med rena linjer och ett enkelt, elegant utseende. Skapa en fin visuell touch och extra säkerhet genom att lägga till skyddsräcken till trappavsatsen i samma design som ditt trappräcke. Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. För att öka både säkerhet och komfort kan ytterligare ett trappräcke läggas till och köpas separat. Barnlister kan tilläggas för att säkerställa att barn inte kan krypa eller fastna mellan stegen. De monteras under varje steg och finns i färger som matchar resten av din valda trappa.

Mätnings guide till din nya trappa
Var uppmärksam på att denna trappa är designat till rum med en våningsskillnad på minst 20 cm. Ledstången levereras i längder om 150 cm.


Modulära trappor
En så kallad modultrappa är en innertrappa som levereras i olika trappmoduler och består av en mittsektion i metall och steg i trä. Eftersom det är en trappa som kommer i moduler är den också enklare att installera. Våra modulära trappor är alla inredda trappor och finns som antingen kvartsvridna trappor, halvvridna trappor eller raka trappor. Se trapputbudet nedan om du letar efter invändiga trappor till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle