Trappa Paris Rak gran utan räcke Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687191707
Trätrappan Paris är en lätt och elegant trappa i obehandlad gran.
Läs mer
Sättsteg:
Modell:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Paris Rak gran utan räcke Dolle

Trätrappan Paris är en lätt och elegant trappa i obehandlad gran. Trappan finns som raka med/utan räcke eller som 1/4 svängd. Välj också trappan med eller utan sättsteg.

PARIS Gran rak, stålräcke, obehandlad
Spartrappa PARIS i obehandlad gran med runda 16 mm stålrör. Spartrappa PARIS från Dolle är en tidlös sekundär trappa i ett ljust och enkel design, som passar i dom flesta hem. Trappan är med ett räcke med runda 16 mm stålrör för max säkerhet och komfort vid bruk av trappan. Med en bredd på 83,5 cm tar trappan begränsad yta i hemmet och är av den årsak idealisk till mindre utrymmen. Den raka trappan har 14 trappsteg och en max höjd på 280,5 cm. Kvartsvängs trappan har 16 trappsteg och en max höjd på 318 cm. Det går att göra trappan kortare genom att kapa en bit av vangstycken. Dolle Paris är testat till en max belastning på 150 kg. Önskar du att sätta i sättsteg kan dom köpas till. Trappan är förbered till enkel montage av sättstegen. Trappan finns i olika utgåvor båda på yta och material. Enkel och elegant tidlös design. Platsbesparande. Sättsteg och skyddsräcke till loft kan köpas till. I förhållande till montering och placering så kan PARIS i rak trappform placeras fritt i rummet. Räcken finns tillgängliga att köpa för båda sidor - och det är inte nödvändigt att stödja PARIS rak mot en vägg, till skillnad från PARIS-kvartssvängd som måste monteras mot en vägg. OBS: Vi uppmärksamma att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa. Kontrollera om besiktningskrav föreligger där trappan skall monteras. Eftersom trä är en naturprodukt kan träets naturliga färg variera från trappa till trappa. Därför kan färgigenkänningen av bilderna inte alltid återspegla träets färg en-till-en.


Trätrappa
En trätrappa är en platsbesparande trappa helt tillverkad av trä. Dessa inomhustrappor har ett naturligt och klassiskt utseende som aldrig försvinner från den så kallade trapplisten. Våra inomhustrappor i trä finns antingen som kvartsvridna trappor eller som raka trappor. Ta en titt på vårt sortiment av trätrappor nedan om du letar efter en platsbesparande inomhustrappa till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle