Trappa Sydney Classic II Rak Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687194040
Rak trappa eller kvartsvängd trappa i unik designDen eleganta raka trappan och de breda trappstegen gör SYDNEY till ett unikt designelement i hemmet.
Läs mer
Färg:
Material:
Antal Steg:
Bredd:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Sydney Classic II Rak Dolle

Rak trappa eller kvartsvängd trappa i unik design
Den eleganta raka trappan och de breda trappstegen gör SYDNEY till ett unikt designelement i hemmet. Den kvartsvängda trappan, där två trappsteg svänger längst ner i trappan, är enkel och passar in i en minimalistisk stil. SYDNEY-trappan kombinerar hög kvalitet och bra funktionalitet, och gör att du kan anpassa trappan till just ditt hem. Det innebär att du kan välja att montera trappan med låg stigningshöjd och uppnå god komfort, men du kan även välja att montera trappan med en brantare stigning och på så sätt uppnå en mer platsbesparande trapplösning.

Trappa med möjlighet till LED-belysning
DOLLE SYDNEY imponerar med en mittkonstruktion och integrerad LED-belysning (finns som tillval). Trappan kombinerar användarvänlighet, design och extra belysning på samma gång. LED-ljuset kan dimras efter behov och ger ett behagligt, varmt och diskret ljus, som du fritt kan anpassa efter stämningen i rummet. En trådlös fjärrkontroll medföljer till LED-belysningen. Trappan levereras med två täckskenor för mittlinjen i mittkonstruktionen där LED-belysningen ska placeras. Den ena täckskenan är matt, transparent och passar till LED-ljuset, och om du inte väljer LED-ljus, använder du aluminiumskenan som matchar färgen på trappan för att säkerställa en bra finish.


Modulära trappor
En så kallad modultrappa är en innertrappa som levereras i olika trappmoduler och består av en mittsektion i metall och steg i trä. Eftersom det är en trappa som kommer i moduler är den också enklare att installera. Våra modulära trappor är alla inredda trappor och finns som antingen kvartsvridna trappor, halvvridna trappor eller raka trappor. Se trapputbudet nedan om du letar efter invändiga trappor till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle