Räcke Dubai Classic III Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687195709
Räcke för huvudtrappa eller sida 2-räcke för att förbättra säkerheten med ett räcke på båda sidor.
Läs mer
Antal Steg:
Färg:
Utförande:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Räcke Dubai Classic III Dolle

Räcke för huvudtrappa eller sida 2-räcke för att förbättra säkerheten med ett räcke på båda sidor. Välj önskad färg och träslag på ledstången som matchar din trappa. Alla DOLLE-trappor levereras som standard med ett räcke.

Räcken till trappan ökar säkerheten och komforten
Trappräcket DUBAI Classic III har tre balustrar fästa vid varje steg. Räcket passar den raka trappan DUBAI Classic III. Välj färg på balustrarna, träslag på ledstången och det antal trappsteg som passar din trappa. Gör din trappa säkrare och bekvämare genom att välja detta extra räcke som tillval. Detta är en bra lösning för att förhindra att barn ramlar i trappan om trappan inte är monterad mot en vägg. Är du intresserad av fler lösningar som gör din trappa säkrare? Genom att väja barnlister som tillval förhindrar du att barn ramlar genom stegen i din trappa. Barnlisterna installeras under stegen Alla skruvar och individuella delar som krävs för montering ingår i paketet.


Välj träslag för trappsteg och ledstång
Trappan DUBAI finns med trappsteg och matchande ledstång i tre olika träslag: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Både trappstegen och ledstången är tillverkade av FSC®-certifierat trä av hög kvalitet som behandlats med olja, vilket både framhäver träets estetiska egenskaper och ger en vacker och naturlig finish. Njut av den varma och mjuka träkänslan i både trappsteg och ledstång.

Prisvärda huvudtrappor som kan anpassas till alla trappor.
DUBAI är en revolutionerande prefabricerad huvudtrappa inomhus som är lämplig som trappa mellan olika nivåer i hemmet. Med DUBAI kan du skapa ett enhetligt utseende för hela trappan och trappavsatsen, vilket gör DUBAI till en trappa som är särskilt idealisk för öppna planlösningar.

Unik rörlighet
DUBAI-trappan har en unik design med ultimat flexibilitet och rörlighet, som enkelt kan anpassas till ditt hem och dina behov. Trappan har 100% justerbar trapphöjd, stighöjd och rumsavlastning, vilket gör den till ett säkert och flexibelt val eftersom den passar alla behov. Den modulära konstruktionen garanterar också enkel installation.

Låt trappsteg och ledstång matcha golvet
Trappan har en mängd anpassningsmöjligheter när det gäller färg, träslag och typ av räcke. Det innebär att du enkelt kan matcha trappan med din inredningsstil och favorit-träslag. Trappan DUBAI finns med trappsteg och matchande ledstång i tre olika träslag: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Både trappstegen och ledstången i trä är tillverkade av FSC®-certifierat trä av hög kvalitet som förseglats med olja, vilket både framhäver träets estetiska egenskaper och ger en vacker och naturlig finish.

Innovativ trappdesign anpassad till din trappa
Skapa ett unikt utseende genom att anpassa trappans design till trappans behov och begränsningar. DUBAI finns som rak, kvartsvriden eller halvvriden och har en unik och justerbar design som enkelt kan anpassas till ditt hem och dina behov.

Läs mer
Varumärke Dolle