TRIMMER PRO TRIM 610TR TEXAS

Bensindriven
ART.NR: 6442369
Texas Pro Trim 600TR är en självgående bensindriven trimmer med en kraftfull 173 cc fyrtaktsmotor.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

TRIMMER PRO TRIM 610TR TEXAS

Texas Pro Trim 600TR är en självgående bensindriven trimmer med en kraftfull 173 cc fyrtaktsmotor.

Pro Trim 600 är utrustad med stora 13 '' pneumatiska gummihjul med traktormönster, vilket därigenom säkerställer enkel framdrivning genom olika typer av terräng.

Denna modell är idealisk för större områden där det finns behov av att klippa högt gräs och buskar. Maskinen är otroligt användarvänlig och säkerställer ett ergonomiskt arbetsflöde där varken rygg eller axlar är belastade (i motsats till en handhållen borstklippare) och kan därför användas under längre perioder.

Det stora plasthöljet skyddar motorn från smuts och skräp som kan kastas över maskinen under användning.

Pro Trim 600TR är utrustad med en stark 4 mm trimmerkabel (4-sladd) som ger en arbetsbredd på upp till 60 cm. Trimmerhuvudet kan enkelt justeras i höjden 4,5 - 12 cm och kan därmed anpassas till terrängen.

Maskinen levereras utan olja!

Texas rekommenderar att man använder blyfri 98/100 bensin (även kallad E5) på alla våra bensinmotorer - tvåtakts såväl som 4-takts, även om det i bruksanvisningen står blyfri 95 bensin.

Detta beror på att från och med den 1 januari 2020 blandas 10% bioetanol i 95-bensinen (E10) mot de tidigare 5% och den större mängden bioetanol lockar kondens / vatten över tiden och förkortar bensinens hållbarhet, vilket kan till sämre förbränning och startproblem.

Läs mer
Leverantörens artikelnummer 90061100
Varumärke Texas